تحولات منطقه

رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد گفت: از منظر تعلیم و تربیت واژگان در شکل‌دهی رفتارهای ما بسیار موثر است و بر همین اساس و همچنین به منظور تسهیل آدرس‌دهی، بولوار ارشاد به نام بولوار «کتاب» نام‌گذاری شد.

بولوار ارشاد مشهد به «کتاب» تغییر نام یافت
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس خراسان آنلاین، حسین باغگلی در آیین نام‌گذاری خیابان کتاب که با حضور مدیر کل کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی، شهردار منطقه ۹ و جمعی از اعضاء شوراهای اجتماعی محله هفت تیر برگزار شد، اظهار کرد: در شهرداری مشهد و ذیل معاونت فرهنگی و اجتماعی کمیته‌ای به نام نامگذاری معابر با ماموریت اصلاح نامگذاری معابر سطح شهر فعال است که یکی از رسالت‌های این کمیته تغییر نام معابر دارای عناوین مشابه است؛ براساس همین رسالت تغییر نام بولوار ارشاد به کتاب در دستور کار قرار گرفت و با دلایل منطقی و قابل قبول از نگاه ساکنان محله عملی شد.

رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد با بیان اینکه یکی از چالش‌ها و کمبودهای امروز جامعه ما مطالعه و کتابخوانی است، تصریح کرد: باید توجه داشت مطالعه صرفا به وسیله کتاب رخ نمی‌دهد؛ البته کتاب بهترین و روشن‌ترین نماد مطالعه تلقی می‌شود اما برای ترویج فرهنگ کتابخوانی باید هویت فرزندان و کودکان خود را به سمت مطالعه سوق دهیم.

وی گفت: یکی از ویژگی‌ها و ابزارهای مهم برای فهم تجربه‌های پیشنیان کتاب است؛ ما نیازمند بهره‌گیری از تجارب گذشتگان و گفت‌وگو برای درک دنیای یکدیگر هستیم.

سعید حسینقلی‌زاده، شهردار منطقه ۹ مشهد نیز در این مراسم اظهار کرد: تاکید بر کتاب و کتابخوانی همیشه جزو آموزه‌های دینی ما بوده است. علی‌رغم اینکه امروز فضای مجازی بیشتر توجه‌ها را معطوف خود کرده اما اهالی فکر و اندیشه پیوسته کتابخوانی را در دستور کار خود دارند و هر روز را فرصت یادگیری می‌دانند.

شهردار منطقه ۹ مشهد ضمن اشاره به تشابه اسمی و وجود ۲ معبر در سطح شهر مشهد به نام ارشاد گفت: این تشابه اسمی مشکلاتی را برای دستگاه‌های خدمات‌رسان از جمله آتش‌نشانی، اورژانس، پست و... ایجاد کرده بود و از سوی دیگر شهروندان نیز در آدرس‌دهی با مشکل روبه‌رو بودند.

وی افزود: با توجه به همجواری بولوار ارشاد با کتابخانه مرکزی مشهد و همچنین لزوم توجه به فرهنگ کتاب و کتابخوانی، پیشنهاد تغییر نام این بولوار به نام کتاب مطرح شد که با تصویب کمیته نامگذاری نیز همراه شد.

گذر کتاب در نزدیکی کتابخانه امام‌خمینی(ره) ایجاد شود

همچنین در این مراسم حجت‌الاسلام علی‌اکبر سبزیان، مدیر کل نهاد کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی، اظهار کرد: با توجه به اینکه این بولوار همجوار با بزرگترین کتابخانه عمومی کشور و حتی جهان اسلام است، حس خوبی را منتقل می‌کند. امیدواریم این اتفاق خوب و مبارک منتج به حال خوب مردم، نزدیک شدن آنان به کتاب و در نتیجه تشویق به کتابخوانی شود.

مدیر کل نهاد کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی در ادامه ۲ درخواست از مدیریت شهری مطرح کرد که اولین مورد آن تغییر نام میدان هشتم شهریور به نام کتابخانه مرکزی بود.

وی در این خصوص تصریح کرد: این میدان در حال حاضر بین مردم به میدان هشتصد شهره است و گاهی برای آدرس‌دهی از سوی شهروندان از لفظ میدان کتابخانه استفاده می‌شود؛ امیدواریم این درخواست مورد بررسی قرار گیرد تا در این شهر میدانی به نام کتابخانه مرکزی داشته باشیم.

حجت الاسلام سبزیان در ادامه از رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد خواست که در نزدیکی کتابخانه امام‌خمینی(ره) گذر کتاب نیز ایجاد شود چراکه حال مردم را می‌تواند خوب کند و از سوی دیگر با توجه به تردد دانش‌آموزان، دانشجویان و اهالی کتاب در این محدوده قطعا نقش بسزایی در ارتقاء فرهنگ کتاب و کتابخوانی خواهد داشت.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.