به گزارش قدس آنلاین، حجتالاسلام علیاکبر سبزیان ظهر امروز به مناسبت روز کتاب و کتابخوانی در جلسه علنی شورای شهر مشهد اظهار داشت: شورای پنجم و شهردار مشهد تاکنون همکاریهای بسیار خوب و ارزندهای با کتابخانههای عمومی استان داشتهاند و امیدواریم این رویکرد تا پایان دوره در جهت رشد فرهنگ کتاب و کتابخوانی تداوم داشته باشد.
وی با بیان اینکه شهر مشهد بجز کتابخانههای تحت پوشش آستان قدس رضوی دارای ۵۲ کتابخانه است، گفت: از این تعداد، ۲۶ کتابخانه جزو کتابخانههای نهادی و ۲۶ کتابخانه نیز به صورت مشارکتی بوده که متعلق به دستگاهها و بخشهای مختلف هستند.
سبزیان از فعالیت ۱۱۵ کتابدار در مجموعه کتابخانههای مشهد خبر داد و گفت: در کنار کتابخانههای ثابت، دو کتابخانه سیار نیز در شهر مشهد راهاندازی شده که هر کدام به اندازه ۵ کتابخانه ثابت روستایی در حاشیه شهر و روستاهای اطراف خدمت ارائه میکند.
وی خاطرنشان کرد: در کنار هر کتابخانه، یک بخش ویژه کودکان نیز ایجاد شده که این مهم اتفاق خوبی در جهت جذب مخاطبین کودک و نوجوان است. سبزیان با بیان اینکه از ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر جمعیت شهر مشهد تنها ۷۰ هزار نفر در کتابخانههای عمومی عضو هستند، گفت: برنامههای متعددی برای افزایش این آمار پیشبینی شده و امیدواریم گامهای تاثیرگذاری در این جهت برداشته شود.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان خراسان رضوی ضمن تشکر از پیگیریهای مدیریت شهری و شورای شهر در موضوع کتابخانه مرکزی مشهد، اظهارکرد: خوشبختانه این پروژه بعد از ۲۳ سال در دهه فجر امسال به بهرهبرداری میرسد؛ حضور مدیریت شهری و شورای شهر مشهد در به ثمر رسیدن و شتاب یافتن این پروژه بسیار حائز اهمیت است.
سبزیان با بیان اینکه کتابخانه مرکزی مشهد بزرگترین کتابخانه مرکزی کشور است، افزود: در حال حاضر، ۲۰ کتابدار مشغول ثبت منابع برای این کتابخانه هستند و بدون شک این مجموعه، نماد افتخاری برای مردم شهر بهشت خواهد بود.
منبع: تسنیم
انتهای خبر/
نظر شما