به گزارش قدس آنلاین، رضا مراد صحرایی رئیس دانشگاه فرهنگیان، از تایید دستور العمل تطبیق و تبدیل دکتر معلمان ممتاز وزارت آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان به عضویت این دانشگاه و اجرایی شدن آن از این هفته خبر داد و افزود: با حمایت بی دریغ و بی نظیر دو وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری و آموزش و پرورش، یکی از کارهای زیربنایی در تربیت معلم بالنده سازنده و تراز انجام شد و این امر از این حیث که تجربه نشان داده معلمانی که از مسیر آموزش و پرورش رشد کرده اند و همزمان با تدریس تحصیل کرده اند، الگوهای بسیار خوبی از تربیت معلم چند ساحتی هستند. مهم است.
وی ادامه داد: دروس عملی فراوانی برای برنامه درسی دانشگاه فرهنگیان برای همه رشته های تحصیلی وجود دارد که یکی از بهترین معلمان و استادان آنان، دکتر معلمان وزارت آموزش و پرورش هستند.
رئیس دانشگاه فرهنگیان با بیان اینکه درس های کارورزی، کارآموزی و دروس موسوم به پی سی کی یا دروس دانشِ آموزشِ محتوا از جمله دروسی هستند که استاد معلمانی نیاز دارند که با تجربه باشند، تصریح کرد: جذب دکتر معلمان در دانشگاه فرهنگیان، یک اقدام راهبردی و یک چرخش تحولی برای ارتقای تربیت معلم در کشور است و از این بابت خدا را هزاران بار شاکریم؛ از این دو وزیر فرهیخته، شورای عالی انقلاب فرهنگی، سازمان برنامه و بودجه و امور استخدامی بخاطر حمایتشان از این اقدام مهم تشکر می کنیم.
صحرایی در ادامه به ویژگی های مهم جذب دکتر معلمان در دانشگاه فرهنگیان اشاره کرد و افزود: دکتر معلمان ممتازی که از این طریق تبدیل وضعیت می شوند، وضعیت استخدامی آنان به صورت رسمی باقی خواهد بود؛ این اتفاق مهمی است، زیرا در گذشته هر دکتر معلمی از طریق جذب عادی وارد می شدند، به استادیار پیمانی پایه یک تبدیل می شدند.
وی ادامه داد: ویژگی مهم آن است که، در این دستور العمل به دانشگاه اجازه داده شده است، به منظور جبران بخشی از سنوات پیشین دکتر معلمان ممتاز، به آنان پایه های علمی اعطا کند.
اضافه شدن به سقف سنوات ماموران آموزشی دانشگاه فرهنگیان؛ ویژگی مهم دیگری بود که رئیس دانشگاه فرهنگیان به آن اشاره و افزود: ماموران آموزشی که سال ها در دانشگاه تدریس کرده اند، سقف سنوات بیشتری داده شده است، سقف سنوات در این دستور العمل ۴۵ سال است، اما برای ماموران آموزشی تا ۵۰ سال، حسب تعداد سال هایی که در دانشگاه مامور بوده اند، اجازه افزایش داده شده است.
صحرایی ادامه داد: هر دکتر معلمی در وهله اول در استان محل زندگیش دعوت خواهد شد و اگر در استان خودش، رشته تحصیلیش نبود، در استان مجاور یا استانی که رشته وی وجود دارد، برای مصاحبه و رقابت با دیگر دکتر معلمان دعوت خواهد شد.
رئیس دانشگاه فرهنگیان با بیان اینکه، فرآیند این اقدام مهم، شبیه فرآیند جذب هیات علمی وزارت علوم، اما اختصاصی دانشگاه فرهنگیان است، تصریح کرد: افراد در سامانه ای که از این هفته آغاز به کار خواهد کرد، ثبت نام می کنند، بعد از پالایش پرونده ها، مورد مصاحبه علمی توسط گروهای تخصصی قرار می گیرند؛ پس از تایید علمی، برای طی مراحل تبدیل وضعیت به کمیته های تعیین صلاحیت عمومی و در نهایت جذب دانشگاه فرهنگیان که با حضور وزارت علوم برگزار میشود، معرفی می شوند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان؛ وی در پایان با بیان اینکه، امیدواریم این اقدام مهم، بتواند گام موثری در کیفیت آموزش دانشگاه فرهنگیان باشد، اظهار داشت: این نوید را به همه دکتر معلمان عزیز که رسمی قطعی نیستند یا دانشجویان دکتری آموزش و پرورش که در ترم های آتی موفق به کسب دکتری می شوند می دهیم که این فراخوان سالی یک بار تا تکمیل ظرفیت هزار نفر تکرار خواهد شد.
نظر شما