به گزارش قدس آنلاین در این مراسم، محمدمهدی کاظمی، معاون آموزش متوسطهی وزارت آموزش و پرورش، اصغر باقرزاده، معاون پرورشی و فرهنگی، قاسم احمدی لاشکی، معاون حقوقی، زهرا پناهیروا، مدیرکل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش و تعدادی از هنرمندان، فیلم سازان، دانش آموزان، خانوادهها و اهالی سینما و عرصهی تعلیم و تربیت نیز حضور داشتند.
در این مراسم، حجت الاسلام علی لطیفی، معاون وزیر و رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی، برجسته شدن هنر تصویر را مهمترین ویژگی عصر معاصر دانست و گفت: «اگر بخواهیم در زمینهی آموزش و پرورش و تربیت، به اهداف بلند بیندیشیم، چارهای نداریم جز اینکه از هنر تصویر استفاده کنیم.»
او همچنین گفت: «امسال در سینما فلسطین شرایطی فراهم شد که دانشآموزان با فیلم، درگیر میشدند و میتوانستند در حاشیهی تماشای آن به بازی هم بپردازند.» او، این مراسم را پایان پنجاه و دومین دورهی جشنواره و آغاز فرایند اجرایی پنجاه و سومین دورهی این جشنواره دانست و تاکید کرد: «شمار جالب توجهی از معلمان و دانشجومعلمان بااستعداد در این راه قدم گذاشتهاند که میتوانند عناصر تحقق اهداف سینمای کودک و نوجوان و سینمای تربیتی باشند.»
- تولید در دل جشنواره!
شفیع آقامحمدیان، رئیس هیئت داوران این جشنواره نیز در این مراسم حضور داشت. او گفت: «برای آنکه این جشنواره بتواند بالنده باشد، باید به تولید مشغول شود و اهداف خود را با زبان فیلم برای مردم به اشتراک بگذارد... د. جشنوارهی رشد باید یک آموزشگاه سینمایی داشته باشد و نیروهایی را در تمام سنین در آن تربیت کند.»
- دانشآموزان برگزیده
به گزارش بخش کودک و نوجوان همشهریآنلاین و به نقل از روابط عمومی و امور بینالملل سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی، در این مراسم، فهرست اسامی و مشخصات برگزیدگان بخشهای مختلف پنجاهودومین جشنوارهی بینالمللی فیلم رشد اعلام شد.
در این آیین، برگزیدگان بخش بینالملل، شامل بخش داستانی بلند، داستانی کوتاه، مستند بلند، مستند کوتاه و پویانمایی معرفی شدند. همچنین این جشنواره برگزیدگان خود را بخشهای دانشآموزان فیلمساز، بخش وبسری، بخش نشانهای ویژه، بخش فیلمنامه و بخش معلمان فیلمساز را هم شناخت.
در بخش دانشآموزان فیلمساز، این دانشآموزان برگزیده شدند:
۱. سیدامیرحسین راستی؛ بخش داستانی، نام اثر: کلکسیون، حائز رتبه دیپلم افتخار
۲. رسول حامی؛ بخش پویانمایی، نام اثر: چهارگوش، حائز رتبه دیپلم افتخار
۳. امیرحسین بینش؛ بخش مستند، نام اثر: رویای همیشگی، حائز رتبه دیپلم افتخار
۴. پریناز پورتراب؛ بخش داستانی، نام اثر: پازل، حائز رتبه لوح تقدیر
۵. امیرحسین اللهبخش؛ بخش پویانمایی، نام اثر: بالا و پایین، حائز رتبه لوح تقدیر
۶. محمدحسین هوشنگی؛ بخش مستند، نام اثر: باریران، حائز رتبه لوح تقدیر
۷. فاطمه حسنلو؛ بخش مستند، نام اثر: تکر، حائز رتبه لوح تقدیر
نظر شما