به گزارش قدس آنلاین ، قاسمعلی خدابنده شنبه شب در افتتاحیه جشنواره فیلم رشد نیشابور اظهار کرد: وقتی یک فیلم به نمایش در می آید هر بیننده ای از یک زاویه خاص به آن نگاه می کند و این امر در مدارس تفکر انتقادی را در دانش آموزان تقویت می کند.
وی افزود: میزان یادگیری از طریق حس بینایی بسیار زیاد است و در واقع ۷۸ درصد آموزه های ما از طریق حس بینایی و شنوایی به دست می آید و یک فیلم این قدرت را دارد که هم حس بینایی و هم حس شنوایی را فعال کند و به همین دلیل است که آموزش از طریق تلویزیون مفید تر از رادیو است.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی بیان کرد: فیلم های جشنواره رشد، فیلم های داستانی، انیمیشن، مستند و آموزشی هستند که دانش آموزان ما در اقصی نقاط کشور می توانند آنها را ببینند و با این اتفاق عدالت آموزشی به نقطه کمال می رسد.
وی ابراز کرد: فیلم های جشنواره رشد معمولا پس از جشنواره به فراموشی سپرده می شوند، در صورتی که جشنواره رشد فرصتی است برای معرفی این فیلم ها و پس از آن باید از آنها استفاده شود.
وی یادآور شد: همکاران ما باید در گروه هنر کمک کنند تااز این فرصت استفاده کرده و بتوانیم زحمات معلمان عزیز، سختی ها، دشواری ها و لذت تعلیم و تربیت و همچنین خدمات جامعه فرهنگیان را در فیلم های جشنواره رشد نمایش دهیم.
خدابنده گفت: فیلم تاثیر زیادی در هویت بخشی به جوانان دارد و در رشد و شکوفایی شخصیت دانش آموزان اثرگذار است.
دبیر جشنواره استانی فیلم رشد خراسان رضوی نیز در این مراسم اظهار کرد: در این جشنواره ۱۳۸ اثر ارائه شد که ۲۱ اثر از سراسر کشور وارد مرحله مسابقه شده که ۵ اثر از خراسان رضوی بوده است.
تکتم اورعی افزود: الهام طرقی، فرهنگی نیشابوری موفق شده است در بخش پویانمایی، تندیس سیمین بلورین این جشنواره را دریافت کند.
انتهای پیام
نظر شما