انتخابات

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: امسال ۶۵۰ تن چای ترش از سطح ۸۲۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی این استان برداشت و روانه بازار مصرف شد.

۶۵۰ تن چای ترش در سیستان و بلوچستان برداشت شد

به گزارش قدس آنلاین اردشیر شهرکی با بیان اینکه شهرستان‌های دلگان، نیکشهر، ایرانشهر، چابهار و مهرستان عمده مناطق کشت چای در سیستان و بلوچستان محسوب می‌شوند، اظهارداشت: بیش‌از ۹۰ درصد چای ترش استان در شهرستان دلگان تولید می‌شود.

وی بیان کرد: سیستان و بلوچستان رتبه نخست تولید چای ترش را در کشور به خود اختصاص داده است.

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با اشاره به خواص چای ترش اظهارداشت: چای ترش سرشار از آهن، مس، اسید سیتریک، آنتوسیانین، فلاونوئیدها و ویتامین c و در رفع بسیاری از بیمارها و در نتیجه افزایش طول عمر موثر است.

چای ترش با خواص منحصر به فرد خود باعث کاهش فشار و چربی خون به عنوان شایع‌ترین امراض می‌شود و در نتیجه انسان با مصرف آن عمری طولانی‌تر خواهد داشت.

سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهره گیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضا منحصر به فرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی و مرکبات دارد.

تولید محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان در طول سال رواج دارد و زمین‌های برخی مناطق این استان مانند نیکشهر، سرباز، ایرانشهر، کنارک و چابهار در هر سال توان تولید ۲ بار محصول را دارند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.