به گزارش قدس آنلاین؛ اردشیر شهرکی اظهار داشت: سه هزار و ۷۳۰ هکتار از باغات سیستان و بلوچستان به کشت مرکبات نظیر پرتغال، لیموترش و شیرین، گریپ فروت، نارنج و نارنگی اختصاص دارد که ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار آن بارور و بقیه غیرباور است.
وی با بیان اینکه برداشت مرکبات در سیستان و بلوچستان از مهر آغاز و تا اواخر بهمن ادامه دارد، افزود: پیشبینی میشود تا پایان فصل برداشت ۳۴ هزار تن محصول تولید و روانه بازار داخلی استان شود.
مدیرباغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: شهرستانهای دلگان، نیکشهر، سرباز، فنوج، ایرانشهر، قصرقند و کنارک به ترتیب بیشترین سطح کشت مرکبات این استان را به خود اختصاص دادهاند.
نظر شما