تحولات لبنان و فلسطین

معاون وزیر راه‌وشهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران از تخفیف ۱۰۰ درصدی عوارض پروانه و تراکم ساخت در بافت‌های فرسوده شهری خبر داد و گفت: شهرداری‌ها در صورت اقدام می‌توانند معادل تخفیف را از دولت طلبکار شوند.

تخفیف ۱۰۰ درصدی صدور پروانه بافت‌های فرسوده/ اعطای تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی نوسازی

به گزارش قدس آنلاین محمد آئینی بعدازظهر امروز شنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۱ در بازدید از بافت‌های فرسوده شهر رامیان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در تلاش هستیم با تامین اعتبار پروژه‌های نیمه‌تمام بازآفرینی را در اقصی نقاط کشور به اتمام برسانیم.

معاون وزیر راه‌ و شهرسازی با بیان اینکه دعوت از مردم جهت استفاده از بسته‌های تشویقی حوزه‌های مختلف برای نوسازی واحدهای مسکونی از اولویت‌های وزارت است، ادامه داد: مردم بدانند که می‌توانند حداقل از ۵۰ درصد تخفیف عوارض پروانه و تراکم ساخت در بافت‌های فرسوده استفاده کنند.

وی با تاکید بر اینکه شهرداری‌ها می‌توانند تا ۱۰۰ درصد هم تخفیف بدهند، افزود: شهرداری‌ها در صورت اقدام می‌توانند معادل ۱۰۰ درصد را از دولت طلبکار شوند و باید صدور پروانه را به حداقل زمان مدنظر مصوبه شورای عالی اداری در دو هفته تا یک ماه کاهش دهد.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با اشاره به اینکه افرادی که در محدوده مصوب بافت‌های فرسوده هستند می‌توانند از تسهیلات نهضت ملی بهره‌مند شوند، خاطرنشان کرد: کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی بانی این اتفاق مهم بوده و قانون جهش تولید مسکن را تصویب کرده‌ است.

وی تخفیفات، تسهیلات و حمایت‌ها را بدون رعایت شرایط چهارگانه قابل اعمال در بافت‌های فرسوده برشمرد و تصریح کرد: تسهیلات نوسازی که سال گذشته از محل اشتغالزایی استفاده شد برای امسال هم تمدید می‌شود.

آیینی به استفاده از تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی نوسازی بافت‌های فرسوده محلات شهرها اشاره کرد و افزود: ۱۵۰ میلیون تومان از این رقم با سود صفر درصد اعطا می‌شود.

وی در خصوص اعطای بسته تشویقی مصوبه شورای عالی معماری و شهرسازی ایران به عنوان دیگر اقدام حمایتی از کسانی که درون بافت‌های فرسوده مساحت زمین آنها به صورت تجمیعی و به میزان حدنصاب تفکیک شهر در طرح تفضیلی است، توضیح داد: این افراد یک طبقه تراکم تشویقی دریافت کرده و اگر زمین آنها در محورهای اصلی بافت باشند علاوه بر آن می‌توانند طبقه همکف را تجاری و اداری کنند و اگر به صورت بلوکی با شراکت سرمایه‌گذار اقدام نمایند تا دو طبقه تراکم تشویقی دریافت می‌کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.