به گزارش قدس آنلاین، دکتر محمد جمالو در نشست تخصصی مسئولان مبارزه با موادمخدر که با عنوان «نقش جمهوری اسلامی ایران در مبارزه هوشمند و دانشبنیان با موادمخدر در عرصههای ملی، منطقهای و بینالمللی» و با حضور دبیران شوراهای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استانهای سراسر کشور به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، گفت: در حوزه دانش بنیانها، در سال ۱۴۰۰، مرکز نوآوری زندگی را به عنوان درگاه اتصال ستاد به زیست بوم نوآوری راهاندازی کردیم. شتابدهندهها سه نوع هستند که یکی از آنها برای حل مسائل سازمانها کار میکنند. بخش بزرگی از این نوع شتابدهندهها به دنبال فرهنگسازی و شکستن سقف شیشهای هستند.
وی با بیان اینکه بزرگترین کار مرکز نوآوری آن است که حل مسائل را به شیوه خلاقانه انجام میدهد؛ افزود: یک طرح مهمی به عنوان «نظام جامع اورژانس اعتیاد» یا « ۰۹۶۲۸ پلاس» در آن مرکز در حال انجام است که کار گستردهای خواهد بود.
معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکتهای مردمی ستاد بیان کرد: امروزه قریب به ۷۰ درصد شاهد افزایش کمی تفاهمنامههای ستاد هستیم که هدف از انجام این تفاهمنامهها هماهنگی و تقسیم کار بین دستگاهها است و امیدواریم شاهد نتایج خوبی در این بخش باشیم.
جمالو ادامه داد: در حوزه خیرین، تا روز گذشته هفتمین مجمع یاریگران زندگی در استان هرمزگان تشکیل شد، همچنین ۱۱ استان در این خصوص اعلام آمادگی کردند که تا پایان سال، سعی داریم این امر محقق شود. در واقع این اعلام آمادگی نشان از دغدغهمندی مردم در حوزه اعتیاد است. همچنین هر مجمع باید طرح اجرایی ارزش آفرینی را در دست کار داشته باشد و آن را پیگیری کند تا به نتیجه برسد.
به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر؛ وی افزود: طرح ویژه نوروزی را در حوزه پیشگیری از اعتیاد در دست اقدام داریم که به زودی به استانها ابلاغ خواهد شد و انتظار داریم که دبیران شوراهای هماهنگی اجرای آن را در دستور کار داشته باشند.
نظر شما