تحولات لبنان و فلسطین

معاون آموزش وزارت بهداشت از تحصیل ۲۵۰ هزار دانشجوی رشته‌های پزشکی در کشور خبر داد.

تحصیل ۲۵۰ هزار دانشجوی رشته‌های پزشکی در کشور/ نیمی از اعضای هیات علمی بانوان هستند

به گزارش قدس آنلاین، ابوالفضل باقری فرد معاون آموزش وزارت بهداشت در نشست خبری که با حضور تعدادی از خبرنگاران در محل وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی برگزار شد اظهار داشت: موضوع ادغام آموزش علوم پزشکی در نظام سلامت در دهه شصت مطرح شد و این ادغام صورت گرفت و وزارت بهداری به وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی تبدیل شد و در دنیا کمتر کشوری داریم که این سبک از آموزش و بهداشت را داشته باشد.

وی عنوان کرد: این موضوع برکات زیادی را برای کشور داشته است دستاوردهای زیادی برای کشور داشته است، مهم‌ترین دستاورد ادغام آموزش و پژوهش و تحقیق در کنار هم باعث شده تا فارغ‌التحصیلان مهارت کافی داشته باشند.

معاون آموزش وزارت بهداشت افزود: ما آموزش را خودمان انجام می‌دهیم و مهارت کافی را در بیمارستان به دانشجو می دهیم. در گذشته بسیاری از پزشکان خارجی در کشور ما فعال بودند و خدمات سلامت از نظر تعداد افت زیادی داشت. در حال حاضر حدود ۲۵۰ هزار دانشجو در وزارت بهداشت درحال تحصیل هستند و ۲۱ هزار نفر عضو هاچیات علمی هستند و نیمی از آنها خانم هستند، در حال حاضر ۶۶ هزارذ دانشجوی پزشکی و ۱۴ هزار دانشجوی دندانپزشکی داریم.

وی افزود: ۸۰۰ مراکز تحقیقاتی وابسته به رشته‌های پزشکی داریم و ۱۵۰ رشته تخصصی و فوق تخصصی داریم، همه رشته‌های بالینی دنیا را در کشور داریم و نیازی نیست کسی برای تحصیل به خارج از کشور مراجعه کند.

به گفته باقری‌فرد، مدرک تحصیلی وزارت بهداشت در همه جای دنیا مورد تایید است و در حوزه درمان کیفیت درمان به حدی است که عمدتا از کشورهای منطقه به ایران مراجعه می‌کنند.

وی توزیع نامناسب پزشکان را از مشکلات این حوزه برشمرد و گفت: به دنبال بومی سازی پزشکان هستیم و تلاش خواهیم کرد بومی سازی رشته‌های تخصصی و فوق تخصصی صورت گیرد تا ماندگاری در مناطق محروم ایجاد شود.

وی سه دستاورد مهم ادغام را، ارتقای کمی خدمات حوزه سلامت، ارتقای کیفی خدمات سلامت و ارتقای شاخص‌های سلامت برشمرد و تاکید کرد،: کاهش مرگ و میر مادران باردار و نوزادان از برکات ادغام است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.