به گزارش قدس آنلاین، فریدون عبدالملکی ، از امکان درمان ناباروری برای زوجهای نابارور در کردستان خبر داد و اظهار داشت: تاکنون ۵۱ مورد زایمان موفق در کلینیک پزشکی درمان ناباروری استان به ثبت رسیده که میانگین سن باروری مادران ۳۵ سال بوده و ارائه خدمترسانی همچنان ادامه دارد.
وی گفت: این زایمانها زیر نظر تیم درمانی و دانشمندان مطرح (پزشکان متخصص زنان، فلوشیپ ناباروری، جنین شناس، متخصص اورولوژی، کارشناسان مامایی، پرستاری، آزمایشگاهی و بیهوشی) انجام شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۱۱۵ مورد IUI، صد و ۴۰ مورد ICSI، سی و یک مورد TESE، سیصد و نوزده مورد اسپرموگرام، ۱۹۵ مورد انتقال جنین، ۱۴۳ مورد ذوب جنین، ۴۱ مورد فریز جنین، ۲۲ مورد ذوب اسپرم و ۲۵ مورد اهداء جنین, ۱۱۲۴ مورد سونوگرافی، یک مورد فریز تخمک، یک مورد ذوب تخمک و دو مورد رحم اجارهای در مرکز ناباروری سنندج انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه در کلینیک درمان ناباروری بیمارستان بعثت سنندج امکان اهدای جنین برای زوجهایی که امکان باروری را ندارند، ایجاد شده است، افزود: تاکنون بیش از ۶ هزار پرونده در این مرکز ثبت شده و در سال گذشته ۲۸۸۷ مورد ویزیت زنان توسط تیم درمانی این مرکز گزارش شده است.
عبدالملکی اعلام کرد: بیش از ۹۰ درصد هزینههای درمانی به صورت حمایتی پرداخت و متقاضیان و مراجعان تنها ۱۰ درصد را پرداخت میکنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان یادآور شد: مرکز سنندج اهدایی و از سال ۱۳۹۲ به بهرهبرداری رسیده و یکی از پتانسیلهای اصلی حوزه سلامت استان در زمینه توسعه توریسم درمانی است.
نظر شما