تحولات لبنان و فلسطین

همزمان با شصتمین سالروز قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲، گلزار شهدای این قیام خونین در تهران گلباران شد.

گلزار شهدای ۱۵ خرداد در تهران گلباران شد

به گزارش قدس آنلاین، همزمان با شصتمین سالروز قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۴۲ مردم تهران و دشت ورامین و با حضور مسوولان، مردم و خانواده معظم شهدای این قیام، شامگاه دوشنبه مزار شهدای این قیام خونین گلباران شد.

مسوولان با نثار گل بر مزار شهیدانی که غریبانه و مظلومانه توسط رژیم منحوس پهلوی در گورستان مسگرآباد به خاک سپرده شدند، بر ادامه راه شهیدان و حراست از آرمان‌های انقلاب و ولایت فقیه تأکید کردند.

در این مکان ۵۶ شهید از شهدای ۱۵ خرداد مدفون هستند که از این تعداد، ۶ شهید متعلق به شهرستان‌های ورامین، پیشوا و قرچک هستند که کفن پوش در حمایت از مرجعیت شیعه و ولایت فقیه جان خود را تقدیم راه اسلام کردند.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران در این آیین گفت: شهدای ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲ در گرمای تابستان و با پای پیاده و در میان تهدید دشمنان اسلام، ۲۷ کیلومتر را به سمت تهران طی کردند که از مرجعیت و ولایت خود دفاع کنند.

حجت الاسلام سید محسن محمودی افزود: حرکت کفن‌پوشان دشت ورامین در دفاع از امام راحل با روحیه و بصیرت خدایی صورت گرفت، شهدایی که در عصر غربت و فشارهای رژیم منحوس پهلوی درس ایستادگی و مقاومت بر اصول را به تمامی اعصار و اقشار دادند تا بتوان بر تکیه بر آن، از انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی حراست کرد.

وی تصریح کرد: امام راحل از این رو این روز را به عنوان عزای عمومی و مبداء انقلاب یاد کردند تا به واسطه تکیه بر ارزش‌های آن بتوان از عزت و اقتدار انقلاب اسلامی حراست کرد، خون‌های شهدا ضامن بقاء و تداوم نظام مقدس جمهوری اسلامی است و همه مردم و مسوولان موظفند پاسدار حرمت خون شهیدان باشند.

محمودی گفت: شهیدان ۱۵ خرداد در عصر غربت اسلام و دینداری، پایبندی به ولایت و اصول اسلامی را با خون خود امضا کردند، صالحینی که با اخلاص در عمل، نام خود را در تاریخ سراسر افتخار انقلاب اسلامی جاودانه ساختند و مردم ایران اسلامی با افتخار اعلام می‌کنند که هرگز از راه شهدا جدا نمی‌شوند.

در قیام خونین ۱۵ خرداد مردم دشت ورامین هفت نفر از جوانان این دیار به نام‌های سیدمرتضی طباطبایی، حسن خانی، عزت الله رجبی، امیرهوشنگ معصومشاهی، جعفر عرب مقصودی، مسیب مهابادی و ابوالقاسم اردستانی به دست نیروهای رژیم شاهنشاهی به شهادت رسیدند و پیکر پاک و مطهرشان غریبانه و بدون نام و نشان در گورستان مسگرآباد به خاک سپرده شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.