تحولات لبنان و فلسطین

راستش را بخواهید ماهم مثل شما هم ذوق‌زده و هم کمی گیج شده‌ایم. وزارت کشور آلبانی ناگهان و در یک حمله گسترده به مقر نیروهای منافقین موسوم به اشرف۳ حمله و از این ساختمان تجهیزات غیرمتعارف کشف کرده است.

همزمان با لغو گردهمایی منافقین در فرانسه، پلیس آلبانی به اردوگاه اشرف۳ حمله کرد/ پایان تاریخ مصرف منافقین برای غرب

طبق آنچه پلیس آلبانی گفته در این بازرسی حتی پهپاد هم ضبط شده است. در بیانیه‌ای که منافقین منتشر کرده‌اند هم ذکر شده در نتیجه این بازرسی و زدوخورد با نیروهای پلیس آلبانی، یک منافق به هلاکت رسیده و بیش از ۱۰۰ نفر مصدوم شده‌اند. 
ماموران پلیس آلبانی روز  گذشته سه‌شنبه ۲۰ ژوئن (۳۰ خرداد) برای بازرسی به کمپ اشرف-۳ واقع در منطقه مانزا در دورس این کشور رفته بودند.
بنا به گزارش رسانه‌های آلبانی، پلیس این کشور به دستور دادگاه ضدفساد و جرائم سازمان‌یافته برای تحقیق در خصوص اتهامات مربوط به حملات سایبری و تروریستی وارد این اردوگاه ۳ هزار نفره شده است.
منابع خبری می‌گویند پلیس آلبانی سرورهایی را در این اردوگاه یافته‌ که از آنها برای حملات سایبری به موسسات خارجی استفاده می‌شده و هدف از حمله نیز در واقع کشف «مرکز هک در کمپ» و توقیف سرورهای آن بوده است.
در کنار این خبر که هنوز هم ابعاد آن کامل منتشر نشده، روز گذشته فرانسه هم تصمیم گرفت راهپیمایی سالانه منافقین در پاریس را تعطیل کند. این مراسم از سال ۲۰۰۸ هرسال برگزار شده و در برخی از همایش‌های آن‌ها مقامات بلندپایه آمریکایی و سعودی هم شرکت داشته‌اند.

غرب توان تقابل را ندارد
آیا ممکن است در گفت‌وگوی ۹۰دقیقه‌ای اخیر مکرون و دکتر رئیسی مقدمات این اقدامات و فعالیت‌های دیگری مطرح شده باشد؟ هنوز هیچ‌کس نمی‌داند، اما ابوالفضل ظهره‌وند کارشناس مسائل بین‌الملل در گفت وگو با قدس تصریح می‌کند: امروزه شرایط عرصه بین‌الملل از جمله جنگ اوکراین به ضرر غرب به‌ویژه اروپا پیش می‌‎رود. از طرفی غربی‌ها به‌خصوص اروپا و فرانسه بیش از گذشته متوجه نقش ایران در باثبات‌سازی و اثرگذاری آن در منطقه و جهان هستند، چنان‌که تماس ۹۰ دقیقه‌ای مکرون رئیس جمهور فرانسه با رئیس جمهور کشورمان نیز مؤید همین موضوع است. از سوی دیگر لغو گردهمایی منافقین می‌تواند گام مؤثری برای کاهش تنش اروپا و آمریکا با تهران باشد. 
ظهره‌وند ادامه می‌دهد: سران اروپا به‌زودی شاهد شکست کامل زلنسکی و بی‌نتیجه ماندن جنگ اوکراین خواهند بود. امروزه تلاشی که غرب و اروپا به صورت تمام عیار، با هزینه سنگین و بهای نابودی مردم اوکراین انجام داده‌اند، بی‌نتیجه باقی مانده است؛ بنابراین نخستین گام اروپایی‌ها در هر اقدامی، کاهش تنش با سه کشور روسیه، چین و ایران است؛ زیرا همه اذعان دارند تغییر و تحول در محیط بین‌الملل محصول همکاری و ایستادگی این کشورها در مقابل یکجانبه‌گرایی آمریکاست. از سوی دیگر، منافقین نمی‌توانند به عنوان عامل یا وزنه‌ای برای تقابل غرب با ایران باشند. اروپایی‌ها به ویژه فرانسه به خوبی می‌دانند بازی در سطح جهانی و میان قدرت‌های نوظهور است و گروهک منافقین به عنوان عناصر بی‌خاصیت و منفعل درنهایت می‌توانند اقدامات ایذایی همچون تحرکات در اغتشاشات سال گذشته داشته باشند.

ثمره دیپلماسی عزتمندانه
 سید جواد هاشمی نژاد، دبیر کل بنیاد هابیلیان و از خانواده شهدای ترور هم در تحلیل آلبانی ضمن گفت وگو با خبرنگار ما معتقد است: رویدادی که امروز شاهد آن هستیم، باید ثمره دیپلماسی عزتمندانه دولت سیزدهم در قبال مسائل حقوق بشری بدانیم. سال‌ها پیش هم رهبر معظم انقلاب فرمودند دوران بزن دررویی تمام شده است و پیام اتفاقات امروز آلبانی این است که اگر کسی یا گروهکی بخواهد خون شهروندان کشور ما را به ناحق بریزد، نمی‌تواند با خیال راحت به کارهای خرابکارانه خود ادامه بدهد. قطعاً دیر یا زود مجازات خواهند شد. 
سید جواد هاشمی با اشاره به ذات تروریست این گروهک خرابکار، کشف تجهیزات تروریستی و سه پهپاد، ضمن بازرسی از مقر تروریستی، اشرف۳ آلبانی را نمود روحیه ضد انسانی آن‌ها عنوان کرد و با اشاره به کشف تجهیزات تروریستی در بازرسی دولت فرانسه در سال ۲۰۰۳ از دفاتر این فرقه انحراف گفت: غرب در گذشته با چشم‌پوشی از جنایات این گروهک‌ها، آن‌ها را به عنوان ابزار تروریسم در ایران مورد استفاده قرار می‌داد، اما تاریخ مصرف آن‌ها گذشت. وی با قدردانی از نهادهای حقوق بشری کشور خواستار بازگشت دادن تروریست‌ها به کشور و مجازات آن‌ها بر اساس قانون با هدف تصلی خاطر خانواده شهدای ترور شد. هاشمی با اشاره به طومار امضا شده توسط ۱۲ هزار شهروند ایرانی گفت: استرداد تروریست‌ها می‌تواند به حقوق بین‌الملل وجاهت و آبرویی دوباره ببخشد؛ چرا که در طول این سال‌ها شاهد ظلم دو چندان منافقین به حقوق بشر در کنار سکوت نهادهای بین‌المللی بوده‌ایم.

خبرنگاران: افرازه - محمدی اصل

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.