به گزارش قدس خراسان، حسین امامی اظهار کرد: از این تعداد ۱۵ طرح در شهرهای با وضعیت قرمز (میزان آب مصرفی بیشتر از آب تولیدی)، ۱۸ طرح در شهرهای نارنجی (میزان تولید و مصرف آب برابر)، هشت طرح در شهرهای با وضعیت زرد( بالابودن املاح آب) و بقیه در سایر شهرهای استان در حال اجراست.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی بیان کرد: گلبهار، تربت جام، تربت حیدریه، نیشابور، قوچان، گناباد، سبزوار، فیروزه، صالح آباد، تایباد، بردسکن، طرقبه - شاندیز، خوشاب، خواف، چناران، خلیل آباد، باخرز، جغتای، کلات، زبرخان، رشتخوار، زاوه، سلطان آباد، بجستان و ششتمد شهرهایی است که این طرحها در آنها در دست اجراست.
وی گفت: جبران کسری آب از شرکت آب و فاضلاب مشهد، مدیریت فشار، حفر چاه، خرید از چاه کشاوزی(خرید آب چاه یا معاوضه آن با پساب)، جا به جایی و تجهیز چاه، اصلاح خطوط انتقال و شبکههای توزیع و جمعآوری انشعابات غیر مجاز از جمله طرحهای در دست اجراست.
امامی افزود: به تعداد مشترکان جدید شرکت نیز طرحهای توسعه تامین آب تعریف میشود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی ادامه داد: برای روستاها هم طرحهای آبرسانی تدوین میشود، پرونده توسعه و بهرهبرداری در آبفا هیچگاه بسته نخواهد شد چرا که جمعیت و به تبع آن مشترکان آب همچنان رو به افزایشند و شرکت آبفا نیز متعهد به تامین آب مناطق شهری و روستایی است.
نظر شما