تحولات منطقه

بر اساس یک مطالعه انجام شده درباره بحران معیشتی در انگلیس، این تهدید وجود دارد که سطح درآمد خانواده‌های انگلیسی تا سال آینده میلادی به نحو محسوسی کاهش یابد.

بدترین شرایط معیشتی نیم قرن گذشته در انتظار خانواده‌های انگلیسی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از اسپوتنیک، اندیشکده «Resolution Foundation» مستقر در لندن پیش‌بینی کرد که خانواده‌های بریتانیایی منتظر بهبود سطح معیشت خود تا پیش از برگزاری انتخابات ۲۰۲۴ نباشند.

اندیشکده «بنیاد قطعنامه» (Resolution Foundation) در گزارش فصلی خود شامگاه چهارشنبه گذشته پیش‌بینی کرد: «درآمد یک خانواده معمولی در سن کار در بریتانیا برای سال مالی ۲۰۲۴-۲۰۲۵، ۴ درصد کمتر از ۵ سال پیش خواهد بود».

این بنیاد در گزارش مالی خود تصریح کرد: «در حالی که میانگین دستمزدها در بریتانیا همزمان با شروع کاهش تورم در حال حاضر سریع‌تر از قیمت مواد مصرفی رشد می‌کند؛ اما ارزش این سود با افزایش مالیات، پرداخت وام مسکن و پایان کمک‌های دولتی (یارانه) به هزینه‌های زندگی، تقلیل پیدا می‌کند.»

اندیشکده انگلیسی بیناد قطعنامه افزود: با وجود اینکه بانک مرکزی «انگلیس» با مکانیسم افزایش نرخ بهره درصدد کاهش تورم و فشار مالی بر خانواده‌ها بوده، اما این مکانیسم با افزایش نرخ اجاره بها و اقساط ماهیانه مسکن چندان تأثیری در افزایش کیفیت رفاهی خانواده‌ها نداشته است.

در این گزارش اشاره شده است که با افزایش صعودی نرخ وام مسکن، افزایش شدید مالیات‌ها و اقتصاد راکد انتظار می‌رود که طبقه کارگران در انگلیس تا پیش از انتخابات قانونگذاری سال آتی (۲۰۲۴) دچار بدترین کاهش سطح معیشتی و درآمدی در مقایسه با ۵ سال گذشته شوند که نسبت به نیم قرن گذشته؛ یعنی از دهه ۱۹۵۰ میلادی به این سو یک رکورد محسوب می‌شود.

بنیاد رزولوشن که در پژوهش کنونی خود عمدتاً بر روی خانواده‌های کم‌درآمد تا سطح متوسط تمرکز کرده است، در گزارش خود گفت: «در حافظه تاریخی زنده حیات بریتانیا، خانواده‌های بریتانیایی هیچ گاه تا این حد در دوره سیستم کنونی (پارلمانی) فقیرتر نشده بودند.»

منبع: خبرگزاری مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.