تحولات منطقه

۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۶
کد خبر: ۹۲۹۶۴۷

۱۰۰۰ میلیارد تومان از مبلغ خرید تضمینی کلزا از سوی دولت باقی مانده است.

۱۰۰۰ میلیارد تومان بدهی معوق کلزاکاران
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از مهر، سعدالله منصوری، مجری طرح دانه‌های روغنی وزارت جهاد کشاورزی پرداخت مابه‌التفاوت قیمت خرید تضمینی کلزا در سال زراعی گذشته را یکی از مهمترین حمایت‌ها از کشاورزان دانست و گفت: قیمت هر کیلوگرم خرید تضمینی کلزا در آغاز سال زراعی گذشته ۲۲ هزار تومان تعیین شد که با بررسی‌های صورت گرفته این قیمت به ۳۰ هزار تومان در هر کیلوگرم افزایش یافت و اکنون کلزاکارانی که محصول خود را تحویل داده‌اند در انتظار پرداخت این مابه‌التفاوت ۸ هزار تومانی بابت فروش و تحویل هر کیلوگرم از کلزای خود هستند.

منصوری تصریح کرد: افزایش ضریب خوداتکایی در تولید روغن مورد نیاز کشور و جلوگیری از خروج ارز از کشور، نیازمند حمایت مسئولان از تولید دانه‌های روغنی است.

وی تأمین نهاده‌های تولید و خرید به هنگام و مناسب دانه‌های روغنی را از جمله حمایت‌های مؤثر برشمرد.

منصوری در عین حال ابراز امیدواری کرد: مابه‌التفاوت قیمت کلزا نیز به زودی به کشاورزان پرداخت شود.

وی با بیان اینکه نیاز کشور به روغن خوراکی سالانه بین ۱.۳ تا ۱.۵ میلیون تن است، اظهار کرد: ۹۰ درصد روغن خوراکی از طریق واردات و ۱۰ درصد از طریق تولید دانه‌های روغنی در داخل کشور تأمین می‌شود. مجری طرح دانه‌های روغنی وزارت جهاد کشاورزی گفت: کشورهایی که امروز جز بزرگترین تولیدکنندگان دانه‌های روغنی هستند، بیش از یک قرن در زمینه کشت و تولید این محصولات مطالعه و بررسی کرده‌اند در حالی که ایران به صورت جدی حداکثر سابقه بیش از ۳ دهه در تولید دانه‌های روغنی دارد.

منصوری در پایان گفت: امید است با بکارگیری روش‌های علمی و برنامه‌ریزی های دقیق و درست شاهد رشد و شتاب در روند تولید دانه‌های روغنی در کشور باشیم.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • حمید ۱۶:۱۹ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۱
    0 0
    به خاطر خدا ووجدانتان باقیمانده پول کلزا را بدین آز خدا بترسید کم کشاورزان را اذیت و نقره داغ کنید آخه چقدر پول نزول کنیم برای خرج کشاورزی وزندگی روزمره صدقه سر که نمی دیددوروز پول بانکتان دیر میشه دیرکرد وسود دیرکرد را میگیرید بسه دیگه اینقدر ظلم به کشاورز