به گزارش قدس آنلاین به نقل از ایسنا، حسین امیر رحیمی با اعلام اینکه تاکنون تعداد املاک مازاد شناسایی شده در اجرای مولدسازی داراییهای دولت به ۱۸۰۰ مورد رسیده است، اظهار کرد: ما به ازای این املاک، طرحها و پروژههایی است که به هم متصل شدهاند.وی افزود: اکنون ۲۶ ملک را آماده عرضه داریم و بیش از ۴۰ مورد ملک نیز قیمت گذاری شده است که در هفتههای آتی عرضه خواهد شد یعنی در مجموع در این مرحله حدود ۷۰ ملک آماده عرضه است.
سرپرست مرکز ملی مولدسازی دارایی های دولت با اشاره به تفویض اختیار به استانها در خصوص مولدسازی داراییها توضیح داد: بسیاری از املاک مازاد و پروژههای ما به ازای آنها با توجه به تفویض اختیار انجام شده، در کارگروه استانی مصوب میشود. مقامات استانی، مدیرکلان مرتبط با ملک و سه مقام عالی استان (معاون عمرانی استانداری، مدیر کل امور اقتصادی و دارایی و مدیرکل سازمان برنامه و بودجه) با تایید و نظارت و ریاست استاندار هر استان، این فرآیند را انجام میدهند.
وی درباره شاخصهای انتخاب پروژههای معطل مانده نیز گفت: عدم تکمیل پروژههایی که بیش از ۱۵ سال از عمر آنها گذشته، معمولا به دلایلی همچون اقتصادی نبودن و عدم کارایی و همچنین مشکلات مربوط به تامین مالی پروژه توسط دولت بوده است.
امیررحیمی ادامه داد: اما اکنون، پروژه استانی با نظر استان و پروژه ملی با نظر وزارتخانه و پروژههایی که بیش از ۱۵ سال از عمرشان گذشته با نظر کمیته پایه سازمان برنامه و بودجه و یا پروژه های با پیشرفت زیر ۳۰ درصد، تعیین تکلیف میشوند و عواید حاصل از فروش داراییهای مازاد هر دستگاه به پروژه های اولویت دار همان دستگاه میرسد.
سرپرست مرکز ملی مولدسازی دارایی های دولت یادآور شد: به دلیل مدیریت نادرست داراییهای متعلق به دولت در مناطق مختلف، گاه اتفاق افتاده که در یک محدوده جغرافیایی چند ورزشگاه با پیشرفت درصدهای پایین در حال احداث داریم که چه بسا با واگذاری موارد مازاد از اینها میتوانیم یک یا تعداد بیشتر از این پروژهها را آماده بهرهبرداری کنیم.
امیررحیمی در پایان اطمینان داد که جزئیات فرآیند مولدسازی داراییهای دولت از سوی سامانه اطلاع رسانی مرکز ملی مولدسازی داراییها اطلاع رسانی میشود.
نظر شما