به گزارش قدس آنلاین، بابک سوری عصر شنبه در دومین جلسه ستاد اقتصاد دانش بنیان کردستان اظهار کرد: ایجاد ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان تدوین و تعیین برنامه پیشرفت اقتصادی استان بر مبنای دانش با وضوح مناسب در حد مأموریتها، موضوعات و پروژهها از محورهای اصلی ساز و کار ابلاغی برای اجرای فرمان تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین است.
وی افزود: پایش و ارزیابی مستمر از روند پیشرفتها و هماهنگی بین استانها در خصوص مأموریتها و پروژهها و موضوعات از دیگر اهداف و محور اصلی ایجاد ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان است.
سوری بیان داشت: محور اصلی قانون جهش تولید دانش بنیان شامل تعیین اقلام راهبردی تواناییهای فناورانه، خلأهای موجود، نیازها و نقاط آسیب پذیر اقتصادی و سپس مشخص کردن ساز وکار رفع کاستیها و تقویت توانمندی کشور، تقویت مالی و اعتبار بخشی به نهاد عمومی غیر دولتی صندوق نوآوری و شکوفایی و دیگر موارد است.
وی خاطرنشان کرد: اشتغال سال گذشته واحدهای فناور کردستان حدود یکهزار و ۵۵ نفر بود که امسال ۱۵۰ نفر به این تعداد افزوده شده و به یکهزار و ۲۰۰ نفر رسیده است.
رئیس پارک علم و فناوری در بخش دیگری از سخنان خود اذعان کرد: طرح دستیار فناور هم یک ایده دیگر این مرکز است که در ابتدای سالجاری تاکنون یکصد و یازده نفر دانشجو در مصاحبه تأیید و در نهایت تعداد ۸۶ نفر بکارگیری شدند و ۲۲ دانشگاه هم در این طرح همکار ما هستند.
سوری افزود: تکمیل و تجهیز مجتمع نوآوری نور، تکمیل زیرساختهای خود مرکز، تکمیل ساختمان مرکز رشد مریوان، ایجاد پردیس فناوری بینالمللی مشترک با اقلیم و ایجاد مراکز نوآوری و خانههای خلاق در شهرستانها مصوباتی است که هنوز تکمیل نشده و بودجه آنها تخصیص نیافته است.
رئیس پارک علم و فناوری کردستان به صادرات واحدهای فنلور پرداخت و افزود: ۴۲۵ هزار دلار صادرات واحدهای فناور استان طی سال گذشته انجام شد و این رقم بصورت سالانه جمعبندی میشود.
سوری در پایان با بیان اینکه تسهیلات پرداختی هم توسط پارک علم و فناوری به ۴۲ شرکت پرداخت شده است، گفت: این تسهیلات به مبلغ ۴۵ میلیارد و ۸۵۰ تومان بوده است که اشتغالزایی و تبدیل ثروت فروش در ۶ ماهه نخست سال این مراکز ۲۰۹ میلیارد بوده که خوب و ارزشمند است.
نظر شما