به گزارش قدس خراسان، حسینی اظهار کرد: از سال ۹۸ که مرکز مراقبت الکترونیکی برقرار شد به عنوان بازوی قدرتمند در کنار دستگاه قضایی به میدان آمده و استفاده از این پابند نیز یک اقدام جدید در مجموعه دستگاههای قضایی شکل گرفته است.
مدیرکل زندان های خراسان رضوی گفت: در سال ۹۸ که این طرح مطرح شد واجدین شرایط استفاده از پابند الکترونیکی در مشهد فقط ۱۴ متهم بودند.
وی افزود: این در حالیست که در سال گذشته این آمار به ۹۷۶ نفر رسید و در سال جاری تا امروز نیز ۷۶۰ نفر واجد شرایط استفاده از این پابند الکترونیکی هستند.
وی گفت: در استان خراسان رضوی هزار و ۸۶۶ نفر تا امروز میتوانند از این پابند استفاده بکنند.
مدیرکل زندان های خراسان رضوی افزود: استفاده از پابند الکترونیکی را راهکاری موثر در کاهش جمعیت کیفری زندان ها دانست و افزود: زندانیانی میتوانند از این دستاورد نوین در نظام زندانبانی استفاده کنند که در پایشهای انجام شده علاوه بر احراز شرایط لازم مندرج در قانون به درستی در چرخه اصلاح و تربیت قرار گرفته باشند.
وی گفت: ارفاقات قانونی برای کاهش جمعیت کیفری و کاهش آسیبهای ناشی از حبس برای زندانیان و خانواده این قشر آسیب پذیر راهی موثر است و پیشرفت بهتر آن نیازمند همکاری بیشتر دستگاههای قضایی و زندانهای استان است.
نظر شما