به گزارش قدس آنلاین، محمدمهدی اسماعیلی در مراسم گرامیداشت شهید مفتح و شهدای روحانی شهرستان فامنین در مسجد اعظم این شهرستان در جمع مردم، اظهار کرد: در سالهای گذشته یک دهه ضعیف را پشت سر گذاشتیم که در این دهه شاخصهای علمی، فرهنگی و اجتماعی و تفکرهایی که با آرمانهای انقلاب سازگار نبودند، در مدیریت اجرایی کشور ضربات سنگینی را به مسیر اعتلای نهضت وارد کرد که امروز دولت درصدد جبران این عقبافتادگیها و سرعت بخشیدن به کارهاست و دولت بنا و اولویت امور خود را بر این اساس قرار داده است.
وی از افتتاح فاز اول مجتمع فرهنگی، هنری نیمهتکمیل شهرستان فامنین در سال آینده خبر داد و یادآور شد: امیدواریم فاز اول این مجتمع در سال آینده افتتاح شود و در اختیار مردم این شهرستان قرار بگیرد.
اسماعیلی خاطرنشان کرد: این منطقه از شمال استان همدان، جزو محرومترین مناطق کشور بوده که دارای حداقل امکانات بود که در این مسیر شکوهمند انقلاب اسلامی که برای خدمت به مناطق محروم ایجاد کرده است، نتایج این خدمات را می بینیم.
وی ادامه داد:امروز یکی از شخصیتهای پرورشیافته در مکتب امامین، مسئولیت اجرایی کشور را در اختیار دارد و شب و روز در خدمت مردم و با جدیت به دنبال ارتقاء عقبماندگیهای گذشته است.
اسماعیلی در ادامه با اشاره به اینکه در شورای فرهنگ عمومی کشور روز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) به عنوان شهدای گمنام نامگذاری شده است و شهدای گمنام این نداشتن اسم را از مادرشان فاطمه زهرا(س) به ارث بردهاند، افزود: به سنت سالیان اخیر تشییع پیکر پاک شهدای گمنام در سراسر کشور در این روز در حال انجام است.
وی با قدردانی از مردم فامنین برای برگزاری این مراسم گرامیداشت باشکوه برای شهید مفتح، از شهدای والا مقام وحدت حوزه و دانشگاه و از مفاخر بزرگ استان و کشور، بیان کرد: شهید مفتح از پیشگامان نهضت امام راحل بود و نقش مهمی در جریانات انقلاب ایفا کرد، شهید مفتح و شهید بهشتی و شهید باهنر از جمله رجال نهضت امام راحل و از پیشگامان ایجاد وحدت بین حوزه و دانشگاه به شمار میروند.
وزیر ارشاد تأکید کرد: شخصیتهای دانشمندی مانند دکتر مفتح دوقطبیها را برهم زده و نشان دادند در مکتب اهلبیت بین دانشهای نوین، سنتی و دینی فاصلهای نیست و علم در هر دو فضا چه در حوزه و چه در دانشگاه در آنجاییکه در خدمت رشد، تعالی، پیشرفت، عمران و آبادانی قرار بگیرد محترم و قابل احترام است.
وی با تأکید بر اینکه شهید مفتح از نقش مهمی در جریانات اسلامی در دانشگاهها برخوردار بود و حلقههای متعددی از جوانان در کنار وی تشکیل شد و در سنگر مسجد نیز حضور پررنگی داشت، گفت: آیتالله مفتح با فعالیت درخشان خود اجازه نداد بین حوزه و دانشگاه شکاف ادامه پیدا کند و سنگر دانشگاه را برای خدمت انتخاب کرد و همواره در این سنگر خوش درخشید.
اسماعیلی بیان کرد: جای تعجب نیست که در اوایل انقلاب دشمنان جمهوری اسلامی وی را مورد سوءقصد قرار دادند و این شخصیت عزیز را در صحن علم به شهادت رساندند.
وی با اشاره به نامگذاری ۲۷ آذر روز شهادت آیتالله مفتح توسط امام راحل به نام روز پیوند حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: امروز در رأس جامعه حوزه و دانشگاه رهبر حکیم و فرزانه قرار دارند، ایشان یکی از همین اندیشمندان بودند که مهمترین آثار علمی را پدید آوردند و جزو حلقه اندیشمندان و دانشمندانی بودند که با ارتباط مستمر با دانشگاهها فضای انقلاب را گسترش دادند.
وی با بیان اینکه خون پاک شهید مفتحها امروز رشد و تعالی جامعه علمی را به دنبال داشته و کشور ما به وجود دانشمندان متعدد خود علمهای دنیا را درنوردیده است، افزود: ثمرات و نتایج این وحدت و خونهای پاک این پیشرفت علمی و اتفاقات شگفتانگیزی است که امروز کشورمان در شاخههای مختلف علوم کسب کرده و با شتاب در حال پیشرفت است.
نظر شما