دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، توصیه می‌ کند بیمار مبتلا به آلزایمر از مواجهه با عوامل استرس‌زا یا ناراحت کننده دور نگه داشته شود.

جلوگیری از بروز و پیشرفت آلزایمر با طب ایرانی

همچنین انجام فعالیت‌های سنگین یا خسته کننده، اختلالات خواب از قبیل خواب نامنظم یا بی‌خوابی و بدخوابی، خوابیدن در طول روز و بویژه در زمان غروب آفتاب، حمام کردن با آب بسیار داغ یا بسیار سرد و مصرف مشروبات الکلی نیز از عوامل آسیب رسان هستند.

مصرف آب خیلی سرد، غذاهای نفاخ، سیر و پیاز خام، کاهو، تره، شاهی، مواد غذایی ترش (سرکه، سیب ترش و ...) پنیر، گشنیز، پیاز خام، لوبیا و عدس بهتر است محدود شود.

بوییدن گل‌های خوشبو و گوش دادن به اصوات زیبا و همچنین مشارکت در مباحث علمی به ویژه تدریس متناسب با توان علمی فرد در بهبود بیماری وی موثر است.

بنابر اعلام دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، همچنین مصرف فرنی با پودر بادام، عسل، گلاب، هل و کمی زنجبیل، حریره بادام، فالوده سیب، شیر بادام، شیر فندق، شربت آب سیب یا گلابی و به جای چای استفاده از دم کرده گاوزبان، بادرنجبویه، اسطخدوس و بابونه می‌توانند در تقویت حافظه موثر باشند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.