به گزارش قدس آنلاین، روزنامه گاردین انگلیس با استناد به دادههای رسمی این کشور گزارش داد که بحران هزینه زندگی در بریتانیا به افزایش بیسابقه دزدی از فروشگاهها منجر شده و این در حالی است که مردم بهطور فزایندهای برای خرید مواد غذایی به بازار سیاه روی میآورند.
به گفته این روزنامه، تخمینهای کنسرسیوم خردهفروشی بریتانیا نشان میدهد که سرقت از خردهفروشیها در سال ۲۰۲۳، ۱ میلیارد پوند (۱.۳ میلیارد دلار) به این صنعت خسارت وارد کرده است.
در همین حال، داده های وزارت کشور انگلیس نشان میدهد که دزدی از مغازهها به بالاترین سطح خود از زمان شروع ثبت دادهها رسیده است، در حالی که تعداد پروندههای حل نشده نیز افزایش یافته است.
بر اساس این گزارش، اقلامی که بیشتر دزدیده می شوند، گوشت، پنیر و شیرینی هستند که معمولاً کالاهایی با ارزش بالا و قابل فروش مجدد محسوب میشوند. این اقلام به مقدار زیاد از مغازهها و کامیونها به سرقت میروند تا دوباره فروخته شوند.
اندرو گوداکر، مدیر اجرایی انجمن خردهفروشان مستقل بریتانیا، گفت: بحران هزینههای زندگی مردم را به فکر راههای جایگزین برای تامین اقلامی که برای آنها ضروری است، انداخته است.
گوداکر تصریح کرد مغازههایی که قبلاً با دزدی مغازهای مواجه نشده بودند، گزارش دادند که سارقان در چند ثانیه تمام قفسهها را پاکسازی میکنند.
وی افزود: من فکر می کنم این وقایع به این دلیل رخ میدهد که بازار سیاه (این اقلام) بسیار بزرگتر شده است.
در همین حال، وندی چمبرلین، یک افسر سابق پلیس که اکنون نماینده حزب لیبرال دموکرات در پارلمان انگلیس است و ریاست این گروه پارلمانی را بر عهده دارد، تأکید کرد که جای تعجب نیست که مردم غذا را از راههای مجرمانه به دست میآورند چرا که قیمت اقلام مهم غذایی "افزایش اساسی" داشته است.
به گفته چمبرلین، فقر غذایی در بریتانیا در این موقع از سال میتواند بسیار جدی شود چرا که بانکهای غذا (خیریههای توزیع غذا) تنها اقلام ضروری را ارائه میکنند که عموماً "جذاب یا مغذی" نیستند.
انتهای پیام/
نظر شما