به گزارش قدس خراسان، بیست و یکمین جلسه قرارگاه آب مشهد با حضور فرماندار مشهد، مدیرعامل آب و فاضلاب مشهد و معاون محترم دادستان و سرپرست ناحیه ۹ دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان در محل آبفای مشهد برگزار شد و دستور العمل ها و اقدامات تامین آب مشهد برای تابستان سال آینده و سال آبی 1402-1403مورد بررسی قرار گرفت.
فرماندار مشهد در این جلسه ضمن قدردانی از اقدامات دستگاه های اجرایی در خصوص پروژه های تامین آب مشهد عنوان کرد: اولین مصوبه این جلسه باید این باشد که در تابستان سال آینده کمبود آب داریم و با توجه به شرایط موجود برنامه ریزی های لازم انجام شود و بارندگی های روزهای اخیر نباید این فکر را ایجاد کند که مشکلی نخواهیم داشت و همه دستگاه ها در مدیریت کمبود آب همچنان حتی اگر بارندگی ها باشد باید پای کار باشند.
محسن داوری افزود: در این جلسه میزان پیشرفت پروژه های تامین آب مشهد مورد بررسی قرار گرفت و باید گفت مساله ای که در پیشرفت این پروژه ها وجود دارد کمبود و عدم تخصیص منابع مالی است که پیگیری های لازم در این زمینه صورت گرفت و قرار شد تا این موضوع به صورت جدی در دستور کار باشد تا پروژه هاتعطیل نشوند.
وی ضمن تشریح پروژه های در دست اجرا ادامه داد: در روند انجام پروژه ها از جمله پروژه انتقال آب زاک رشد خوبی صورت گرفته و قرار شد تا خرداد ماه این پروژه به اتمام برسد. در موضوع انتقال آب از غرب شهر مشهد به مشهد نیز مباحث مالی مطرح شد که پیگیر رفع مشکلات آن هستیم و با توجه به محدودیت وقت وضرورت تامین اعتبارات، آبفای مشهد پیگیر تشکیل جلسه ای جهت تخصیص اعتبار بودجه برای تکمیل پروژه های تامین آب مشهد و پیگیری از مسئولان بالا دست خواهد بود تا هر چه سریعتر با ورود جدی خود کاستی ها در این زمینه برطرف شود.
فرماندار مشهد با تاکید بر ادامه انجام وظایف مشخص شده هر دستگاه تصریح کرد: یک اقدام ویژه باید در زمینه افرادی که مشترک پر مصرف هستند و یا انشعاب غیر مجاز دارند شکل بگیرد و گزارشی در این زمینه برای جلسه بعد آماده شود.
داوری انجام کارهای ایجابی در زمینه فرهنگ سازی در مصرف آب را ضروری دانست و گفت: شرکت گاز در برنامه های خوب ورود پیدا کرده و از این طرح ها حمایت می کند و در زمینه فرهنگ سازی در صرفه جویی در مصرف آب هم می توان اقدامات این چنینی داشت.
فرماندار مشهد در توضیح استفاده از فرصت های فرهنگ سازی برای صرفه جویی در مصرف آب عنوان کرد: فرهنگیان، فضای مدارس، شبکه دانش آموزی شاد و بلاگرها به خوبی می توانند در این زمینه همکاری داشته باشند و در تشریح فضای موجود و اطلاع رسانی به مردم کارآمدی خود را دارند که باید از این ظرفیت و سایر ظرفیت ها در ایجاد حساسیت در مصرف آب استفاده کرد.
معاون استاندار خراسان رضوی گفتگو درباره وضعیت آب در مشهد بین مردم را ضروری دانست و عنوان کرد: لازم است با انجام اقدامات موازی جریان سازی لازم درباره وضعیت آب در مشهد شکل بگیرد تا از هم اکنون بتوانیم داشته های آبی خود را به درستی مدیریت کنیم.
گفتنی است در این جلسه پیگیری هشت مصوبه جلسه گذشته، استفاده از ظرفیت سینماها برای اطلاع رسانی، اجرای طرح حساس به آب و مدیریت مصرف در شهرک ابوذر، درخواست مساعدت های لازم در خصوص مجوز حفاری اضطراری، تشریح شرایط منابع و مصارف شهر مشهد و اقدامات لازم برای مدیریت مصرف در اماکن عمومی ، هتل ها، دستگاه های اجرایی مطرح شد.
نظر شما