به گزارش قدس آنلاین وزارت خزانه داری آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی مدعی شد: این بازیگران بیش از دهها شرکت آمریکایی و نهادهای دولتی را از طریق عملیات سایبری، از جمله حملات فیشینگ و بدافزارها، هدف قرار دادند.
به گفته وزارت خزانه داری آمریکا، در ارتباط با اقدام امروز، وزارت دادگستری آمریکا و دفتر تحقیقات فدرال یک کیفرخواست علیه این چهار نفر به دلیل نقش آنها در فعالیتهای سایبری علیه نهادهای آمریکایی را منتشر میکند.
برایان نلسون معاون وزیر خزانه داری آمریکا در امور تروریسم و اطلاعات مالی گفت: بازیگران سایبری مخرب ایرانی در یک کارزار هماهنگ و چند جانبه به هدف قرار دادن شرکتها و نهادهای دولتی آمریکا با هدف بی ثبات کردن زیرساختهای حیاتی ما و آسیب رساندن به شهروندان ما ادامه داده اند.
او گفت: آمریکا به استفاده از تمام اختیارات دولت خود برای افشا و مختل کردن عملیات این شبکهها ادامه خواهد داد.
شرکت مهرسام اندیشه ساز نیک، شرکت داده افزار آرمان، علیرضا شفیع نسب، رضا کاظمی فر رحمان، حسین محمد هارونی و کمیل برادران سلمانی از جمله شرکتها و افرادی هستند که امروز تحریم شدند.
وزارت خزانه داری آمریکا در تداوم ادعاهایش افزود: «بازیگران سایبری ایرانی با استفاده از طیف گستردهای از فعالیتهای مخرب سایبری، از حملات باجافزار علیه زیرساختهای حیاتی گرفته تا فیشینگ و دیگر اقدامات علیه افراد، شرکتها و نهادهای دولتی، به هدف قرار دادن آمریکا ادامه میدهند.»
این نهاد آمریکایی و اجرا کننده فشارهای اقتصادی واشنگتن علیه تهران مدعی شد: «شاخه سایبری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، یکی از سازمانهای دولتی ایران که پشت فعالیتهای مخرب سایبری است، از طریق یک سری شرکتهای سوری برای هدف قرار دادن آمریکا و چندین کشور دیگر فعالیت میکند. اگرچه مدیریت شرکت و کارمندان آنها میدانند که عملیات آنها از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پشتیبانی میکند، اما بسیاری از مردم ایران نمیدانند که برخی از شرکتها در ایران، مانند مهرسام اندیشه ساز نیک، بهعنوان شرکتهای سوری برای حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی استفاده میشوند. مردم ایران باید بدانند که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از شرکتهای خصوصی و کارکنان آنها برای رسیدن به اهداف غیرقانونی استفاده میکند.»
دولت بایدن از نخستین روز سال ۱۴۰۳ هجری شمسی به بهانههای مختلف جمهوری اسلامی ایران را تحریم کرده است.
دولت دموکرات جو بایدن که مدعی رویکرد دیپلماسی در قبال ایران و تلاش برای بازگشت به برجام بوده، تاکنون نه تنها موفق به بازگشت به برجام نشده است بلکه با تحریمهای پی در پی به بهانههای برنامه دفاعی بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران از جمله موشکی بالستیک، پهپادی، هستهای و حقوق بشر، در راستای سیاستهای شکست خورده فشار حداکثری دولت دونالد ترامپ حرکت کرده است.
نظر شما