تحولات منطقه

تحقیقات جدید نشان می دهد که فواید آمادگی جسمانی برای کودکان بر سلامت روان آن ها نیز تاثیر می گذارد.

محققان پی بردند؛ تأثیر آمادگی جسمانی بر سلامت روان کودکان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش مدیسن نت، نتایج یک مطالعه جدید نشان داد که ورزش زیاد ممکن است از علایم افسردگی، اضطراب و اختلال بیش فعالی در کودکان محافظت کند.

به گفته محققان، هر چه بیشتر ورزش کنید، بهتر است: عملکرد بالاتر در فعالیت‌های قلبی عروقی، قدرت و استقامت عضلانی هر کدام با محافظت بیشتر در برابر مشکلات سلامت روان همراه بود.

مطالعه جدید که توسط محققان تایوان انجام شد، داده‌های تست‌های آمادگی جسمانی دانشجویان ملی تایوان را با پایگاه داده تحقیقات بیمه ملی مقایسه کرد. محققان از داده‌های ناشناس برای مقایسه آمادگی جسمانی دانش آموزان با سلامت روان آن ها استفاده کردند.

خطر ابتلا به اختلال سلامت روان در مقابل تناسب اندام قلبی، با مدت زمان یک دانش آموز در دوی ۸۰۰ متر، استقامت عضلانی با تعداد دراز و نشست‌های انجام شده و قدرت عضلانی با پرش ایستاده اندازه گیری شد.

محققان پی بردند عملکرد بالاتر در هر فعالیت با خطر کمتر اختلال سلامت روان مرتبط بود. به عنوان مثال، کاهش ۳۰ ثانیه‌ای در زمان دوی ۸۰۰ متر با کاهش خطر اضطراب، افسردگی و اختلال بیش فعالی در دختران مرتبط بود. در پسران، با اضطراب کمتر و خطر کمتر اختلال بیش فعالی همراه بود.

در همین حال، افزایش پنج دراز و نشست در دقیقه با کاهش اضطراب و خطر اختلال بیش فعالی در پسران و با کاهش خطر افسردگی و اضطراب در دختران مرتبط بود.

محققان در این مطالعه نوشتند: «این یافته‌ها پتانسیل آمادگی قلبی تنفسی و عضلانی را به عنوان عوامل محافظتی در کاهش شروع اختلالات سلامت روان در بین کودکان و نوجوانان نشان می‌دهد.»

کارشناسان عنوان می‌کنند که استفاده زیاد از صفحه نمایش، جایگزین خواب، ورزش و فعالیت‌های شخصی شده است که همگی کلید رشد سالم محسوب می‌شوند.

محققان نتیجه گرفتند: «یافته جدید بر نیاز به تحقیقات بیشتر در مورد برنامه‌های آمادگی جسمانی هدفمند تاکید می‌کند. برنامه‌های ورزشی پتانسیل قابل توجهی به عنوان مداخلات پیشگیرانه اولیه در برابر اختلالات روانی در کودکان و نوجوانان دارند».

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.