انتخابات

امام‌جمعه قم با بیان اینکه لجاجت و تعصب باعث می‌شود که انسان حرف حق را نپذیرد، گفت: درس مباهله برای ما این است که باید حرف حق را بپذیریم و بدانیم که در کدام صف ایستاده‌ایم؛ در جریان انتخابات هم باید با پرهیز از لجاجت و تعصب برای رضای خدا در انتخابات شرکت کنیم.

آیت‌الله سعیدی: لجاجت و تعصب انسان را از پذیرش حقایق دور می‌کند

آیت‌الله سید محمد سعیدی با اشاره به سالروز مباهله، اظهار داشت: در جریان مباهله پیامبر ابتدا برای مسیحیان نجران استدلال آوردند که حضرت مسیح پسر خدا نیستند؛ ولی به‌خاطر لجاجتی که داشتند استدلال‌های پیامبر را نپذیرفتند.

وی با بیان اینکه لجاجت و تعصب باعث می‌شود که انسان حرف حق را نپذیرد، افزود: مسیحیان نجران مانند یهودیان امروز که اعتقاد دارند غیریهودیان انسان نیستند و برای سرگرمی و رفع نیاز یهود آفریده شده‌اند، تعصب کوری در وجودشان بود و تعقل نمی‌کردند و از استدلال‌های قرآن و پیامبر درس نمی‌گرفتند.

سید محمد سعیدی

امام‌جمعه قم با بیان اینکه در جریان محاجه مسیحیان نجران با پیامبر چون تمام کفر در برابر تمام اسلام قرار گرفته بود بنا بر مباهله شد تا همدیگر را لعن کنند تا هر کسی که بر حق نیست مورد لعن خداوند قرار گیرد، افزود: بزرگ مسیحیان نجران وقتی دید پیامبر با اهل‌بیت خود آمده است زیر بار مباهله نرفت و با وجود این که فهمید پیامبر بر حق هستند؛ ولی ایمان نیاوردند و پرداخت جزیه را قبول کردند.

وی با اشاره به اینکه در هر مقطعی ممکن است تمام کفر در مقابل تمام ایمان قرار گیرد به درس‌ها و پیام‌های مباهله برای امروز اشاره کرد و گفت: در زمان امام خمینی (ره) نیز این اتفاق افتاد و امام یک‌تنه در ماجرای کاپیتولاسیون در مقابل دستگاه طاغوت ایستادند و اگرچه آن روز تبعید شدند؛ ولی در ادامه با حمایت‌های مردم توانستند این انقلاب را به پیروزی برسانند؛ ازاین‌رو پیام و درس مباهله برای امروز ما این است که در راه حق باید ایستادگی کرد.

آیت‌الله سعیدی با بیان اینکه امروز همه دنیا چشم به انتخابات در کشور ما دوخته است، گفت: باید مراقب باشیم که در کدام صف ایستاده‌ایم و از عملکرد ما چه گروهی خوشحال می‌شوند و سود می‌برند، بنابراین باید در هر صحنه‌ای برای‌خدا قیام کنیم، به حرف و ملامت این‌وآن توجه نکنیم.

وی تصریح کرد در شرایط کنونی باید برای رضای خدا در صحنه انتخابات حضور پیدا کنیم و دیگران را هم به حضور در انتخابات دعوت کنیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.