به گزارش قدس خراسان، رضا سلم آبادی با تشریح برنامههای کمیته امداد در ایام محرم و صفر، افزود: پویش اطعام و احسان حسینی با همکاری ۶۰۰ مرکز نیکوکاری و هیئات مذهبی در استان از ابتدای محرم آغاز و تا پایان صفر ادامه دارد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان رضوی تصریح کرد: در قالب پویش اطعام و احسان حسینی حدود۶۰۰ آشپزخانه در استان با همکاری مراکز نیکوکاری و خیرین اقدام به طبخ غذا و توزیع بین نیازمندان میکنند.
وی ادامه داد: پیشبینی میشود طبق برنامهریزی انجام شده، با ۶۰۰ آشپزخانه فعال بیش از ۳ میلیون پرس غذای گرم طبخ و توزیع شود که این عدد هم از نظر کمی و هم ریالی نسبت به سال گذشته افزایش قابل توجهی خواهد داشت.
سلم آبادی با اشاره به پویش احسان حسینی گفت: این پویش نیز یکی دیگر از پویشهایی است که در ایام محرم و صفر اجرا میشود که در قالب آن علاوه بر توزیع بستههای معیشتی، خدماتی نیز در حوزههای درمان و مسکن برای نیازمندان و مددجویان انجام میشود که در واقع خیرین و نیکوکاران میتوانند نذر خود را در این بخش اهدا کنند.
وی با اشاره به پیش بینی توزیع بیش از ۲۷ هزار بسته معیشتی جهت نیازمندان در طرح احسان حسینی، بیان کرد: خیرین و نیکوکاری همچنین در حوزه های درمان بیماران، ودیعه، تعمیر و احداث مسکن نیز در قالب این پویش می توانند ورود کنند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان رضوی به پویش «به عشق حسین (ع)» اشاره کرد و افزود: کمیته امداد در این پویش اقدام به جذب حامیان برای فرزندان ایتام و محسنین میکند و هموطنان میتوانند حداقل یک فرزند را به نیت شهدای کربلا تحت حمایت خود قرار دهند.
وی با بیان اینکه کمیته امداد استان طبق روال هر ساله، پایگاههایی را در اطراف حرم مطهر جهت حامی یابی در روز ، تاسوعا و عاشورا فعال خواهد کرد، گفت: همه ساله استان ما در ایام تاسوعا و عاشورا بیشترین جذب حامی را در کشور به خود اختصاص می دهد.
وی افزود: خیرین میتوانند از طریق سرشماره *۸۸۷۷*۰۵۱#یا از طریق شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۹۵۰۲۳۷۴۱۳ کمکهای خود را در پویش اطعام و احسان حسینی اهدا کنند؛ همچنین خیرین میتوانند با ارسال عدد ۱ به سرشماره ۳۰۰۰۳۳۳۳۵۱ و یا از طریق درگاههای سایت اکرام و همچنین مراجعه به پایگاههای کمیته امداد نسبت به حمایت از ایتام اقدام کنند.
گفتنی است؛ به صورت نمادین با حضور مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی، در یکی از آشپزخانه های اطعام حسینی در توس ۵۵ ، ۲۰۰۰ پرس غذای گرم طبخ و توزیع می شود.
نظر شما