تحولات منطقه

۱۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۶:۳۳
کد خبر: ۱۰۰۳۴۷۳

در سال‌های اخیر در هرم غذایی، سبزی ها و میوه‌ها به دلیل اهمیتی که در سلامت انسان دارند، در دو گروه غذایی جداگانه قرار گرفته‌اند.

جلوگیری از ابتلا به سرطان با این مواد غذایی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

میوه‌ها و سبزی ها به علت داشتن ویتامین‌ها، مواد معدنی، آنتی اکسیدان‌ها و فیبر نقش مهمی در پیشگیری و درمان انواع سرطان‌ها، بیماری های قلبی - عروقی، سکته مغزی، پوکی استخوان، دیابت و چاقی دارند.

میوه‌ها و سبزی ها به دلیل داشتن آنتی اکسیدان‌ها و فیبرها از رسوب چربی در دیواره رگ‌ها و گرفتگی عروق جلوگیری می کنند.

کم خونی

هویج، اسفناج، جعفری، انگور

درد مفاصل

هویج، تره فرنگی، گوجه فرنگی، موز، لیمو، توت فرنگی، گلابی، سیب، انگور

آسم

هویج، پیاز، جعفری، توت فرنگی، آویشن

سوختگی

اسفناج، کاهو، پیاز، بادام، به، انجیر، خربزه، هویج، هلو

جوش صورت

کاهو، شلغم، گوجه فرنگی، هویج، پیاز

برای پیشگیری از سرطان

اسفناج، جعفری، توت فرنگی

ضعف قلب

کاهو، کرفس، پیاز، آرتیشو

قولنج کلیه

باقلا، تره فرنگی، بادام، گیلاس

یبوست

اسفناج، کاهو، هویج، تره فرنگی، گوجه فرنگی، انجیر، توت فرنگی، انگور، زیتون، پرتقال، هلو، سیب، آلو، پیاز

سیاه سرفه

تره فرنگی، ترب، انجیر، سیب، سیر

دردپا و دست

آویشن

رفع کندی رشد

اسفناج، جعفری، پیاز، هویج، کلم

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.