تحولات منطقه

البرز- رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان البرز گفت: این استان در بخش خدمات دولتی از استانداردها و میانگین کشوری عقب‌تر است.

مهاجرت زیاد و کمبود زیرساخت‌ها، دو مشکل اساسی البرز است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

توحید شیریزاد در خصوص، احیاء و رشد ظرفیت‌های استان اظهار کرد: استان البرز به مرکزیت کرج در سال ۸۹ تاسیس شد، اما متاسفانه این ارتقاء در تقسیمات کشوری، این استان را با مشکلاتی مواجه کرد. نخست اینکه برای استان شدن، کرج از زیر ساخت‌های لازم برخوردار نبود و موضوع دیگری که این مشکل را پیچیده‌تر کرد، میزان مهاجرتی است که طی سال‌های گذشته به صورت افسارگسیخته‌ای به این استان تحمیل شده و این دو مسئله موجب شده است دولت در ارائه خدمات به استان از استانداردها و میانگین کشوری به شدت عقب بیافتد و این موضوع هر ساله به واسطه بارگذاری جمعیت، بیشتر شود.

وی گفت: با وجود محدودیت‌ها، خوشبختانه در حوزه‌های مختلف پیشرفت‌های خوبی محقق شده است، به عنوان نمونه در حوزه بهداشت و درمان برای اضافه شدن ۱۵۰۰ تخت بیمارستانی اقدام شده که در مرحله افتتاح و بهره برداری است. همچنین در راستای افزایش مراکز درمانی، بیمارستان فردیس افتتاح شده و با تکمیل و افتتاح مراکز درمانی دیگری همچون بیمارستان کمال‌شهر، شهدا و بخش سوختگی امام علی(ع) به تقویت بیشتر این حوزه کمک خواهد شد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان البرز ادامه داد: در حوزه وزارت نیرو، انرژی، آب و فاضلاب هم قدم‌های بزرگی برداشته شده است که از جمله این دستاوردها می‌توان به ایجاد مخازن و تصفیه‌ خانه‌های آب شرب و فاضلاب اشاره کرد. این پروژه‌ها یا افتتاح شده، یا مورد بهره برداری قرار گرفته‌اند و یا در یکی دو سال آینده تکمیل خواهند شد. ایجاد این امکانات موجب خواهد شد که طی چند سال آینده هیچ مشکلی بابت آب و فاضلاب نداشته باشیم.

شیریزاد در مورد حوزه آموزش نیز گفت: در حوزه آموزش و پرورش ۹۷ مدرسه ساخته شده و ۴۷ مدرسه هم در حال ساخت است. اما این به این معنی نیست که ماموریت ما تمام شده است بلکه باید این روند ادامه پیدا کند چون مسأله افزایش جمعیت چه به صورت طبیعی یا مهاجرت همچنین فرسودگی زیرساخت‌ها ممکن است بار زیادی را به ظرفیت‌های استان تحمیل کند. این موضوع نشان می‌دهد که کار و تلاش مسئولان استان نباید تمام شود و باید همچنان استمرار داشته باشد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.