به گزارش قدس آنلاین، داریوش حسن نژاد روز دوشنبه در حاشیه بازدید از این سد افزود: در راستای سیاستهای اقتصادی دولت برای توسعه سرمایهگذاری غیردولتی در صنعت برق و با توجه به نیاز روزافزون به تولید برق پایدار، نیروگاه یک مگاواتی سد مروک در قالب BOT به بخش خصوصی واگذار شده است.
وی با بیان اینکه این نیروگاه با استفاده از منابع تجدیدپذیر، نقش موثری در کاهش ناترازی برق و آلایندگیهای زیستمحیطی خواهد داشت ادامه داد: این اقدام در راستای اجرای قانون برنامه ششم و هفتم توسعه و با هدف ایجاد فضای رقابتی و استفاده بهینه از توانمندیهای موجود کشور صورت گرفته است.
وی گفت: نیروگاه برق سد مروک در ۴۰ کیلومتری شهرستان دورود روی رودخانه تیره از سرشاخههای دز احداث می شود و قابلیت تولید یک مگاوات برق پایدار را دارد که میتواند در زمان اوج مصرف به ویژه فصل تابستان، نیاز منطقه روستایی اطراف سد را تامین کرده و بار شبکه سراسری برق را کاهش دهد.
حسن نژاد تصریح کرد: هزینه احداث این نیروگاه ۲۰۰ میلیارد ریال برآورد و شرکت" سازه سازان عالیخانی" به عنوان سرمایهگذار طی فرآیند مزایده، انتخاب شده است که پروژه را در طول ۱۸ ماه تکمیل خواهد کرد.
وی افزود: پس از تکمیل پروژه، برق تولید شده به شبکههای توزیع فروخته، سپس هزینه های سرمایهگذار طی ۲۰ سال بازیابی و پس از آن نیروگاه به همراه تجهیزات به شرکت آب منطقهای لرستان تحویل می شود.
وی اضافه کرد: این پروژه علاوه بر تامین برق مصرفی حدود ۲۰ خانوار، موجب اشتغالزایی و کاهش محرومیت در منطقه خواهد شد، همچنین پس از استفاده از آب برای تولید برق، دوباره وارد کانالهای آبیاری شده و در فرآیند کشاورزی مورد استفاده قرار می گیرد.
نظر شما