سید جواد حسینی با اشاره به اینکه پرداختهای سازمان در نهایت شفافیت صورت پذیرد، گفت: اولویت بخشی به پرداختهای مددجویی در مقابل سایر پرداخت ها که همچون گذشته در اولویت است.
حسینی با بیان اینکه ساختار سازمان بهزیستی به تازگی تغییر یافته است، گفت: جلسات مشترک معاونتها و حوزهها با معاونت توسعه برای بررسی مجدد و در صورت نیاز برای تغییرات و بهبود وضعیت صورت پذیرد.
وی افزود: ۳۰ درصد جمعیت کشور را در ۱۴۳۰ سالمندان کشور تشکیل میدهند در حالی که برنامه ریزی و ساختار مناسبی برای مواجه با این موضوع در کشور وجود ندارد.
حسینی با اعلام اینکه باید به دنبال ایجاد منابع جدید در سازمان بهزیستی باشیم، گفت: سازمان بهزیستی در نزد مردم دارای وجاهت است و به عنوان یک سازمان انسانی شناخته میشود و ایجاد منابع جدید با بهره گیری از مشارکت عمومی مردم بر اساس مبنای شرعی در دستور کار قرار گیرد.
وی در حوزه فعالیتهای ورزشی سازمان بهزیستی گفت: پرداختن به استعدیابی ورزشی، فرهنگی و علمی به عنوان فعالیتهای توانمندسازانه جامعه هدف امری مهم و اثربخش خواهد بود.
سرپرست سازمان بهزیستی کشور با اعلام اینکه ۱۱ درصد خانوارهای کشور تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند، گفت: ۲.۰۴ درصد بودجه کشور به این سازمان اختصاص یافته که میطلبد با توجه به وسعت جامعه هدف بودجه بیشتری برای خدمات موثرتر این سازمان انسانی اختصاص یابد.
حسینی با اعلام اینکه پژوهش، برنامه ریزی، آمار و بودجه چهار رکن اساسی در بودجه ریزی است، افزود: دو حوزه برنامه ریزی و بودجه باید در کنار هم با هم افزایی و همکاری موجب اقدامات موثر در سازمان باشند.
وی با بیان اینکه بسیاری از دستگاه ها در اجرای قانون حمایت از حقوق معلولان نقش دارند و می بایست نقش خود را به خوبی ایفا کنند، گفت: در اقدامی خوب در اولین آزمون استخدامی افراد دارای معلولیت برای جذب ۴۳۲۶ فرد دارای معلولیت صورت گرفت که لازم است تا پایان مراحل استخدام پیگیری لازم صورت گیرد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بهزیستی کشور، سرپرست سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه بر اساس ماده ۵۷ قانون احکام دائمی برنامه ششم سازمان بهزیستی به عنوان متولی سلامت اجتماعی است، گفت: ایجاد پرونده سلامت اجتماعی برای بهبود وضعیت سلامت روان جامعه امری ضروری و لازم است.
نظر شما