به گزارش قدس خراسان، فرزانه تشتریان اظهار کرد: این ثبت با هدف تحقق موضوع ساماندهی و حرفه ای سازی گردشگری در راستای راهبردهای ساماندهی مقصدها و مسیرهای گردشگری در سند تحول دولت انجام شده است.
وی افزود: بر این اساس نوزدهم شهریور ماه هر سال به نام روز بستنی طرقبه به شماره ۲۰۳۱۰۶۰۵ در فهرست رویدادهای گردشگری میراث فرهنگی جمهوری اسلامی در سطح استانی ثبت شده است.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی طرقبه گفت: بستنی طرقبه در سه رنگ سفید، قهوه ای و زعفرانی به علاقمندان عرضه می شود.
تشتریان اظهارکرد: حمایت و معرفی صنعت بستنی به مسافران، گردشگران طبیعت گردها و صاحبان فعال در عرصه بستنی سازی از اهداف جشنواره روز بستنی طرقبه است.
بستنی در طرقبه ابتدا به صورت سنتی و دستی با عنوان بستنی زعفرانی تهیه می شد.این بستنی درون ظروف بشکهای دو جداره درست میشد؛ به این صورت که درون جدار داخلی شیر، خامه، شکر، ثعلب و زعفران، و در جدار بیرونی یخ و نمک ریخته میشد؛ سپس بشکه را مرتباً تکان می دادند تا بستنی تهیه شود. اما امروزه این صنعت توسعه فراوان یافته و تقریباً در تمام شهرهای ایران به صورت صنعتی تهیه و مصرف می گردد.
نظر شما