به گزارش قدس آنلاین، امیر حسن زاده روز دوشنبه در بازدید از کشتارگاه دام سبک و سنگین شهرستان کرمان افزود: فرآیند عرضه گوشت اکنون به صورت سیستمی شده و فروشنده، خریدار، وزن و قیمت محصول مشخص است.
وی با بیان اینکه در این بازدید بر ضرورت حفظ موارد بهداشتی و پروتکلهای دامپزشکی تاکید شد گفت: ضمن گفت و گو با مدیر مجموعه بر مدیریت دقیق ورود و خروج دام و گوشت تاکید شد و در این زمینه باید دقت شود تا گوشت با قیمت مصوب به دست مصرف کننده برسد.
معاون استاندار کرمان تاکید کرد که تمامی مراحل از ورود دام به کشتارگاه تا خروج گوشت توسط فروشگاههای عرضه گوشت در سطح شهر باید توسط سامانه کنترل مرکزی پایش شود.
وی گفت: وضعیت فعلی کشتارگاههای دام استان کرمان با همکاری صنف، دامپزشکی و جهاد کشاورزی استان بهبود مییابد.
نظر شما