تحولات منطقه

تنوع ادیان و مذاهب در هند این کشور را به یکی از مراکز مهم و تاثیرگذار گفت‌وگوی ادیان و مذاهب بدل کرده است.

اسلام اجازه خشونت‌های مذهبی و قومی را نمی‌دهد
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب در سفری به هند ضمن دیدار با علمای دیوبند، از «مدرسه دینی دارالعلوم» بازدید کرد.

موسس و رئیس هیت امنای دانشگاه ادیان و مذاهب در این بازدید که با استقبال پرشور علمای مدرسه دارالعلوم دیوبند از هیئت ایرانی همراه بود گفت: از دیرباز دو کشور تمدن ساز ایران و هند همیشه روابط بسیار خوبی با هم داشته‌اند و ما همیشه از ارتباطات هرچه بیشتر با این کشور استقبال کرده‌ایم.
حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب ادامه داد؛ تنوع ادیان و مذاهب در هند این کشور را به یکی از مراکز مهم و تاثیرگذار گفت‌وگوی ادیان و مذاهب بدل کرده است و ما بسیار علاقه‌مند هستیم که روابط خود با مراکز دینی، مذهبی، علمی و فرهنگی هند را گسترش دهیم.
موسس و رئیس هیئت امنای دانشگاه ادیان و مذاهب افزود؛ حضور اسلام در هند و گسترش علوم و فنون اسلامی باعث گردید که هند در بین کشورهای جهان جایگاه ممتاز و ویژه‌ای دشته باشد.
وی با اشاره به آیه 13 سوره حجرات تاکید کرد: خداوند متعال در سوره حجرات می‌فرماید:«یَا أَیُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاکُمْ مِنْ ذَکَرٍ وَأُنْثَی وَجَعَلْنَاکُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَکْرَمَکُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاکُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِیمٌ خَبِیرٌ» و این آیه باید سرلوحه همه ما باشد و بدانیم که اسلام یک دین رحمانی است و اجازه خشونت‌های مذهبی و قومی را نمی‌دهد و معیار و ملاک برتری در اسلام تقواست، نه رنگ و نژاد، قوم و جنسیت، و در پیش خداوند همه برابر هستند و انسان بما هو انسان دارای کرامت است.
موسس و رئیس هیئت امنای دانشگاه ادیان و مذاهب با بیان اینکه ایران اسلامی حامی خشونت‌های مذهبی نیست و خواهان برادری جهانی است گفت: بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی (ره) تلاش شد فضای برادری و برادری در بین کشورهای اسلامی حاکم شود و تاسیس مجمع جهانی اهل بیت (علیهم السلام) و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در همین راستا بود و تا بحال اقدامات بسیار خوبی هم در این زمینه انجام شده است که باید ادامه داشته باشد.
حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب تاسیس دانشگاه ادیان و مذاهب را نیز از اقدامات ارزشمند نظام اسلامی دانست و خاطرنشان کرد؛ دانشگاه ادیان و مذاهب یک دانشگاه گفت‌وگو محور است و ما هر ساله شاهد حضور هیئت‌های مختلف علمی و فرهنگی از سراسر جهان برای گفت‌وگو و تبادل افکار و اندیشه‌ها در این دانشگاه هستیم.
موسس و رئیس هیئت امنای دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: در دانشگاه ادیان و مذاهب کارهای علمی بسیار خوبی در مورد معرفی عالمانه ادیان و مذاهب شده است که امیدواریم بتوانیم با کمک علمای مدرسه دارالعلوم در این زمینه اقدامات بیشتری داشته باشیم.

حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب همچنین با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در کشتار مردم مظلوم غزه و لبنان بیان کرد؛ امروز در مقابل چشم همگان مردم مظلوم غزه و لبنان توسط رژیم غاصب صهیونیستی قتل عام می‌شوند و علمای اسلام و همه آزادی‌خواهان جهان باید با همدلی و اتحاد حامی این مردم مظلوم باشند و در مقابل این جنایات ایستادگی کنند.

در این بازدید مولوی ابوالقاسم نعمانی «مدیر مدرسه دینی دارالعلوم» و مولوی سید ارشد مدنی «رئیس جمعیت علمای هند» ضمن اظهار خوشحالی از دیدار با حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب و هیئت همراه به ارائه گزارشی از فعالیت‌های علمی و فرهنگی مدرسه دارالعلوم پرداخته و از گسترش فعالیت‌های علمی و فرهنگی بین ایران اسلامی و هند استقبال کردند.

2386286

2386287

3633526_481

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.