تحولات منطقه

۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۰۶:۳۰
کد خبر: ۱۰۲۵۵۰۰

بازی آمریکایی رسانه‌های معاند علیه ایران

محمد صادق کوشکی، کارشناس مسائل سیاسی

رصد شبکه ای ایران اینترنشنال، صدای آمریکا و بی بی سی فارسی نشان می‌دهد مسئله انتخابات آمریکا و تاثیر آن بر جمهوری اسلامی و تحولات منطقه به‌ویژه تنش‌ها میان ایران و رژیم صهیونیستی، بخش قابل توجهی از تولیدات این رسانه‌ها را تشکیل می‌دهد.

زمان مطالعه: ۳ دقیقه

همزمان با تلاش سیاسیون از دو طیف دموکرات و جمهوری خواه با سردمداری دونالد ترامپ و کامالا هریس برای زدن مخ رای دهندگان آمریکایی با انواع و اقسام حربه های سیاسی در جهت کسب پیروزی، جنگ رسانه ای جالبی در حاشیه این کارزار از سوی رسانه های فارسی زبان معاند با محوریت ایران هم قابل مشاهد بود. رصد شبکه ای ایران اینترنشنال، صدای آمریکا و بی بی سی فارسی نشان می‌دهد مسئله انتخابات آمریکا و تاثیر آن بر جمهوری اسلامی و تحولات منطقه به‌ویژه تنش‌ها میان ایران و رژیم صهیونیستی، بخش قابل توجهی از تولیدات این رسانه‌ها را تشکیل می‌دهد. معرفی رئیس جمهور پیشین ایالات متحده به‌عنوان گزینه مطلوب‌تر در براندازی جمهوری اسلامی، القای نگرانی تهران از پیروزی ترامپ و القای گسترش حملات اسرائیل به مواضع ایران در صورت پیروزی دونالد، موضوعاتی است که آنها روی آن مانور می دهند.

این نوع چیدمان اخبار علیه کشورمان در حالی است که مقامات ایرانی صراحتا اعلام کرده اند که انتخابات موضوعی داخلی آمریکا بوده و پیروزی هر کدام از دو نامزد از اهمیت خاصی برای تهران برخوردار نیست. حقیقت آن است که از ابتدای پیروزی انقلاب، ایالات متحده با تلاش برای ایجاد کودتا، به راه اندازی جنگ تحمیلی، وضع تحریم ها و در پیش گرفتن سیاست های خصمانه دیگر به روشنی نشان داد طرفی است که با ذات حرکت مردمی ایران مشکل داشته و لذا مواجه با این دشمن به امری مسلم در سیاست کشور بدل شد. هر چند گاه خوش بینی هایی از سوی برخی افراد درباره تغییر نگاه واشنگتن مطرح شد ولی تجربه 45 سال گذشته و رفت و آمد چهره های سیاسی نشان داد راه دشمنی آنها با ما یکی است و فرقی ندارد که رئیس جمهور دموکرات باشد یا جمهوری خواه.

با این حال متأسفانه در مقاطعی برخی داخلی ها در دام بازی رسانه هایی افتادند که به دنبال القای آن هستند که بگویند دموکرات ها نسبت به جمهوری خواهان نرم تر هستند، پس اکنون هم روی کار آمدن یک رئیس جمهور دموکرات به نفع ما خواهد بود. به نظر این روزها که تنش منطقه ای در خاورمیانه به واسطه اقدامات رژیم صهیونیستی به اوج خود رسیده، رسانه های بیگانه دو باره روی بازی خوردن برخی سیاسون حساب باز کرده اند. شکی نیست در شرایطی که جمهوری اسلامی در تقابل جدی با محور غربی – عبری قرار دارد وارد شدن هر تکانه به سبب روانی می تواند جامعه را به هم ریخته پازل دشمن را تکمیل کند. طرح موضوع افزایش فشار بر جمهوری اسلامی در صورت پیروی ترامپ هم در راستای همین آشوب آفرینی علیه ایران قابل ارزیابی است به این معنی که با بازگشت احتمالی رئیس جمهور سابق موج رسانه ای علیه کشورمان علم شود و توطئه های بعد خود را پیش ببرند.

تلاش برای تفکیک میان جمهوری خواهان خطرناک و دموکرات های مهربان و القای این مفاهیم به مردم، همچنین توطئه ای است تا بتوانند از طریق آن خط نفوذ در داخل ایران ایجاد کنند. متاسفانه می بینیم افرادی در درون کشور این دروغ بزرگ زیبا را باور دارند و دچار این توهم هستند که ادامه حکومت دموکرات ها برای ایران مثبت و بازگشت ترامپ مصیبت بار است.  اما باید باور کرد که سگ زرد برادر شغال است، برای ما فرق نمی‌کند چه کسی مستاجر کاخ سفید باشد، همه یک سیاست را در مورد ایران، محور مقاومت و کشورهای اسلامی در دستور کار قرار دارند. شاید به لحاظ شکلی و ظاهری کمی تفاوت داشته باشند اما به لحاظ ماهوی هدف نابودی مقاومت است. هریس یا ترامپ مهم نیستند بلکه این ما هستیم که باید بر اساس برنامه خود اقدام کرده و پیش برویم. این برنامه هم چیزی نیست جز تقویت متحدان خود، اخراج بیگانگان از منطقه و ایجاد یک نظم نوین منطقه‌ای برای امنیت پایدار، تجارت و رفت و آمد میان کشورهای غرب آسیا. در سوی مقابل یکی از مهمترین واقعیت‌های که رئیس جمهور بعدی امریکا باید با آن کنار بیاید، «واقعیت ایران» است. تحولات 32 ماه گذشته شرق اروپا و 13 ماه اخیر غرب آسیا موقعیت ایران را به عنوان یک بلامنازع منطقه‌ای تثبیت کرده است. حالا هر کسی مستاجر کاخ سفید شود، ناچار خواهد بود با این مساله کنار بیاید و این همان چیزی است که رسانه های معاند را به هراس انداخته است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.