به گزارش قدس آنلاین؛ دکتر منصور جمالی زواره، دبیر علمی بخش علوم پایه یازدهمین کنگره بینالمللی زخم و ترمیم بافت امروز درنشست خبری با اشاره به زخمهای عمدی که در بدن ایجاد میشوند، گفت: یکی از عمدهترین مشکلات کشور در حوزه زخم این است که ۶۰ تا ۷۰ درصد جوانها در بخشهای مختلف بدن خود خالکوبی و تتو دارند؛ همچنین برای مثال زنان قالیباف در حین کار دچار زخم میشوند؛ حوادث ساختمانی، تصادفات، سوختگیها، نزاعهای خیابانی و ... زخمهایی ایجاد میکنند؛ ولی با این وجود در ایران آمار دقیقی در مورد این مسائل وجود ندارد.
وی ادامه داد: بیشتر آماری که در حوزه زخم مطرح میشود در مورد کشور آمریکا است ولی جامعه آمریکا متفاوت از ایران است و نیاز است که آمار درستی در مورد زخمهای مختلف در ایران ارائه شود ولی کار پژوهشی زیادی در مورد این موضوعات انجام نشده است.
دانشیار پاتولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطر نشان کرد: بسیاری از زخمها مثل زخمهای ناشی از نزاعهای خیابانی و تصادفات قابل پیشگیری هستند؛ اگر مداخلات رفتاری و اجتماعی انجام می شد بسیاری از زخمها ایجاد نمیشدند. زنان خانهدار نیز حین انجام کار دچار زخمها و سوختگیهایی میشوند ولی اگر به آنها آموزش داده میشد، میتوانستیم از این زخمها جلوگیری کنیم.
وی افزود: ۸۰ تا ۹۰ درصد جراحیهای زیبایی بینی غیر ضروری هستند و برای پیشگیری از این زخمها باید فرهنگسازی کرد. برای پیشگیری از این مسائل باید کار پژوهشی انجام داد. نیاز است به مردم تاکید کنیم که زخم ایجاد نکنید.
بر پایه این گزارش کنگره بینالمللی زخم و ترمیم بافت با شعار جهان بدون زخم و محوریت نمایشگاه تخصصی پزشکی و دارویی، ۳۰ آبان تا ۲ آذر در مرکز همایشهای بینالمللی ابوریحان دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود.
نظر شما