تحولات منطقه

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مرگ و میر جاده‌ای به حدود٢٠ هزار نفر در سنین ٥ تا ٢٩ سال رسیده است که باعث می شود همه تلاش هایی که در زمینه باروری می شود هدر برود.

«مرگ و میر جاده‌ای» تلاش‌ها در زمینه باروری را هدر می‌دهد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در کنگره ملی تروما با اشاره به آمار بالای مرگ ترومای جاده‌ای عنوان کرد: براساس گزارش سازمان بهداشت جهانی در سال ٢٠٢٣ تعداد متوفیان ناشی از حوادث ترافیکی در جهان پنج درصد کاهش یافته است.اولین عامل مرگ در بین افراد ٥ تا ٢٩ سال تروما جاده ای است.

وی با اشاره به موضوع سالخوردگی جمعیت در کشور گفت: اگر با همین روند پیش برویم کشور ما در سال ٢٠٥٠ سالخورده ترین کشور منطقه است. اگرچه تلاش های ویژه ای در این زمینه در حال انجام است.به طور مثال در زمینه ایجاد مراکز باروری و اصلاح ناباروری طبق قانون هر استان باید حداقل یکی از این مراکز را داشته باشد که در حال حاضر تعداد این مراکز خیلی بیشتر شده است که محصول نهایی این مراکز حدود ١٥٠٠ تا ٢٠٠٠ تولد در سال است. این در حالی است که مرگ و میر جاده ای به حدود٢٠ هزار نفر در سنین ٥ تا ٢٩ سال رسیده است که باعث می شود همه تلاش هایی که در زمینه باروری می شود هدر برود.

منبع: خبرگزاری ایلنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.