در این مراسم آخوندزاده در خصوص جایگاه ایران در منطقه در زمینه فناوریهای حاصل از هوش مصنوعی گفت: در حال حاضر کشور ما از نظر کمیت مقالات و فناوریهای هوش مصنوعی رتبه دوم در منطقه را دارد. رتبه نخست را عربستان، سپس ایران و بعد ترکیه و امارات دارند.
وی در ادامه توضیح داد: در گذشته ایران کشور نخست در هوش مصنوعی بود اما رقبا به سرعت از ایران پیشی گرفتهاند؛ زیرا ما سرمایهگذاری خوبی در این زمینه انجام ندادهایم و جایگاه خوبی در منطقه نداریم.
آخوندزاده تأکید کرد: به دلیل سرمایهگذاریهای نامناسب در سالهای اخیر در زمینه هوش مصنوعی از دیگر کشورها عقب افتادیم و با سرمایهگذاری فعلی نمیتوانیم رقابت تنگاتنگی با کشورهای منطقه داشته باشیم.
معاون تحقیقات وزارت بهداشت در خصوص صلاح جنگی صهیونیستها در جنگ اخیر توضیح داد: در جنگ اخیر اکثر حملات رژیم صهیونیستی براساس هوش مصنوعی بوده است.
وی در خصوص جایگاه علمی و تحقیقاتی ایران در دنیا گفت: ما در بیشتر موارد در منطقه با ترکیه همکاری علمی داشتیم و در کشورهای جهان با آمریکا، چین و... .
ایران در همکاریهای علمی جایگاه پنجم در دنیا را دارد.
آخوندزاده در خصوص مشکلات ایران برای ارتقای جایگاه علمی توضیح داد: ما فقط در انتشار مقالات علمی مشکل نداشتیم بلکه در همکاریهای علمی و پتنتها نیز مشکل داشتیم. از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۳ تعداد مقالات ما افزایش پیدا کرده اما کشورهای ترکیه، رژیم اشغالگر قدس و.. پیشرفت بیشتری نسبت به ایران داشتند.
وی در ادامه تأکید کرد: ما در هوش مصنوعی شروع خوبی داشتیم اما با گذر زمان مدام از آن کاسته شده است. ما باید در دنیا دیده شویم تا روی ما حساب باز کنند.
معاون تحقیقات وزارت بهداشت در خصوص جایگاه ایران در کنفرانسهای علمی بینالمللی گفت: در کنفرانسهای بین الملللی نیز وضعیت ایران خوب نیست. ما در مبحث هوش مصنوعی در نظام سلامت جایگاه خوبی نداریم.
وی در خصوص میزان سرمایهگذاری ایران در هوش مصنوعی گفت: ایران حدود ۱۰ میلیون دلار و رژیم صهیونیستی حدود ۲۰ میلیون دلار و عربستان ۱/۵ میلیارد دلار در زمینه هوش مصنوعی سرمایهگذاری کرده است.
نظر شما