تحولات منطقه

۲ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۸
کد خبر: ۱۰۳۶۳۴۸

سرانجام قطار پرحرف و حدیثی که مسافرانش اعضای خاص و معرفی شده! مجمع انتخاب رئیس هیئت بسکتبال خراسان رضوی بودند، به ایستگاه آخر رسید.

زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، مجمع با میزبانی اداره کل ورزش و با حضور همان چهره‌های جدی و انضباط اداری و سخت‌گیرانه مسئولان برگزاری! (حضور رئیس فدراسیون بسکتبال، مدیرکل تربیت بدنی و جوانان و نماینده وزارت ورزش و جوانان) آغاز شد. بعد از معرفی اعضای مجمع و شنیدن صحبت‌ها و اعلام برنامه‌های دو نامزد ریاست (مجید جلیلی از خانواده بسکتبال و حمزه حکیم‌پور از خانواده اداره کل ورزش و جوانان) رأی‌گیری آغاز شد و در پایان رأی‌گیری از جمع ۲۰ رأی مأخوذه، حمزه حکیم‌پور با کسب ۱۷ رأی در مقابل سه رأی (مجید جلیلی!؟)، به پیروزی رسید تا پس از جایگاه موقت  هشت‌ماهه سرپرستی‌اش، رسماً عهده‌دار هدایت و ریاست  چهارساله هیئت بسکتبال خراسان رضوی شود.

خبرنگار قدس در پایان از جواد داوری رئیس فدراسیون بسکتبال که خودش از قهرمانان و ملی‌پوشان اسبق کشور است، پرسید چگونه ممکن است یک نامزد صاحبنام و از خانواده بسکتبال و دارای روزمه قوی و مستند و به روز بسکتبال فقط سه رأی می‌آورد و نامزد دیگر که منتسب به بسکتبال نیست ۱۷ رأی می‌آورد؟

واقعیت این است که ما قبلاً هم طی یادداشتی در روزنامه قدس با عنوان «پروژه مهندسی مجامع انتخابات هیئت‌های ورزشی کشور» نوشتیم و هم اکنون نیز هشدار می‌دهیم، به نظر می‌رسد بعضی از اعضای مجامع راه را گم کرده‌اند و یا با استناد به شواهد، فرمایشی طی مسیر می‌کنند!

با تأسف باید اعتراف کرد این پدیده شوم یکی از مشکلات جدی ورزش کشور است. جواد داوری که همزمان ریاست مجمع را هم عهده‌داربود، اذعان کرد رأی مجمع برای ما حکم است و این یعنی رئیس فدراسیون توپ را انداخت درسبد اعضای مجمع!

 تاج فیروز مدیرکل ورزش و جوانان که نایب رئیس مجمع نیز هست می‌گوید تابع رأی اعضای مجمع است (باز هم توپ در زمین اعضای مجمع). و حال سؤال کلی از تک‌تک اعضای مجمع؛ آیا نامزد دیگر که از خانواده بسکتبال بود و شما آشنایی کامل هم داشتید، حقش فقط سه رأی بود یا داستان چیز دیگری است؟ سال‌هاست که به دلیل چینش‌‎‎های عجیب مجامع شاهد این اجحاف در حق صاحبخانه‌های رشته‌های مختلف هستیم و مشاهده می‌کنیم زمام امور به دست آنانی می‌افتد که با تخصص کمتر لابی بیشتری دارند. در همه مجامع و در مقابل فوجی از رؤسای هیئت‌های شهرستان جای خالی پیشکسوتان و اصحاب رسانه به عنوان متخصصان خیلی به چشم می‌آید و اینکه چطور مثلاً نماینده فلان ارگان شهری می‌تواند رأی داشته باشد اما اهالی واقعی و متخصص رشته‌های مختلف ورزشی بی‌رأی هستند، جای سؤال دارد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.