به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، بدر البوسعیدی پس از دیدار و رایزنی با عباس عراقچی در نشست خبری مشترک با او ضمن ابراز خرسندی از حضور دوباره اش در تهران و ابلاغ سلام ملت رهبری و مسولان عمانی، اظهار داشت: دیدارهای ثمر بخش و سازنده ای را با مامات جمهوری اسلامی ایران خواهم داشت.
وی گفتگوها و دیدارش با عراقچی را مثبت و مؤثر توصیف کرد و افزود: این مذاکرات نشان دهنده عمق روابط تاریخی بین دو کشور هست و روابط مستحکم دو کشور دوست.
وزیر خارجه عمان اظهار داشت: جای افتخار است که حامل یک پیام مکتوب را ازسوی سلطان هیثم بن طارق برای برادرشان دکتر پزشکیان هستم .
وی گفت: این پیام در ادامه تماسها و گسترش روابط بین دو کشور است و برای تاکید بر اهمیت کار و تلاش بین دو کشور به نحوی است که منافع دو ملت و منطقه محقق شود.
بدر البوسعیدی خاطرنشان کرد: ما در مورد مسائل مختلف گفتگو و مذاکره داشتیم و درباره پیگیری همکاریها در زمینههای مختلف از جمله همکاریهای اقتصادی و تجارت، انرژی و حمل و نقل مذاکره و توافق کردیم اقدامات جدیدی انجام دهیم تا روابط تجاری را گسترش داده و حمل و نقل را تسهیل کنیم.
وی افزود: همچنین در زمینه همکاری در خصوص امنیت غذایی و بهداشتی و پروژه های زیر ساختی که میتواند به توسعه همکاری در زمینههای ذکر شده کمک کند توافق کردیم.
وزیر خارجه عمان اظهار داشت: در سطح سیاسی هم در این دیدار درباره تحولات منطقهای و بینالمللی از جمله تحولات در سوریه و لبنان گفتوگو کردیم. درخصوص مسئله فلسطین و حمایت از حقوق مشروع ملت فلسطین و تلاشهای مردم فلسطین برای استقلال و آزادی و صلح گفتوگو کردیم.
وی در پاسخ به سوالی درباره موضع دولت مان در خصوص تحولات سوریه و تجاوزات اسرائیل به این کشور هم گفت: در خصوص اوضاع در سوریه بدون شک ما همچون ایران همواره از سیاست عدم دخالت در امور داخلی کشورها و احترام به حق تعیین سرنوشت سوریه توسط مردم آن و حفظ استقلال حاکمیت و تمامیت ارضی این کشور حمایت میکنیم.
بدر البوسعیدی تأکید کرد: روند مسائل باید به سمتی برود که سوریه بتواند نقش منطقهای و بینالمللی خودش را داشته باشد و روابط با ثبات و طبیعی با کشورهای جهان به خصوص عربی را برقرار کند که این امر مورد حمایت ما است و در همین در چارچوب در شورای همکاری خلیج فارس و اتحادیه عرب و بارسایر دوستان تلاش میکنیم، این اهداف که حمایت از تمامیت ارضی سوریه است، محقق شود.
انتهای پیام
نظر شما