تحولات منطقه

جانباز شیمیایی ۷۰ درصد و عضو تشکل ایثارگری جانبازان شیمیایی گفت: جانبازانی که از ناحیه ریه، مشکل دارند از مشکلات تنفسی رنج می‌برند و باید یک اسپری مخصوص استفاده کنند که متاسفانه به دلیل تحریم‌ها این اسپری‌ها و برخی داروهای دیگر در دسترس نیست.

جانبازان شیمیایی اسپری و دارو ندارند/ پاسخ رئیس بنیاد شهید
عکس تزئینی است
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

جانباز شیمیایی ۷۰ درصد و عضو تشکل ایثارگری جانبازان شیمیایی در حاشیه نشست هم‌اندیشی تشکل‌های شاهد و ایثارگر «مصدومین شیمیایی کشور» که در ساختمان بنیاد شهید برگزارشد، درباره وضعیت دارویی جانبازان گفت: مشکلات در بحث تامین دارو و خدمات دیگر وجود دارد. جانبازان شیمیایی بیشتر از ناحیه ریه، پوست و چشم دچار مشکل هستند و جانبازانی که از ناحیه ریه، مشکل دارند از مشکلات تنفسی رنج می‌برند و باید یک اسپری مخصوص استفاده کنند که متاسفانه به دلیل تحریم‌ها این اسپری‌ها و برخی داروهای دیگر در دسترس نیست. امیدوارم که این تحریم‌های ظالمانه رفع شود و جانبازان بتوانند به این داروها دسترسی پیدا کنند.

با برخی مشکلات در حوزه توانبخشی هم رو به رو هستیم و با توجه به سن بالای جانبازان شیمیایی ضروری است، امکانات بیشتری در این بخش به جانبازان اختصاص داده شود.

این عضو تشکل ایثارگری جانبازان شیمیایی در ادامه گفت: معاونت درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران به وضعیت جانبازان شیمیایی رسیدگی می‌کنند، اما با برخی مشکلات در حوزه توانبخشی هم رو به رو هستیم و با توجه به سن بالای جانبازان شیمیایی ضروری است، امکانات بیشتری در این بخش به جانبازان اختصاص داده شود.

او افزود: آلودگی و سردی هوا در ماه‌های اخیر مشکلات تردد را برای جانبازان به همراه داشته است. نیاز است برخی تجهیزات توانبخشی برای جانبازان فراهم شود تا بتوانند در این شرایط از آن استفاده کنند.

وی با بیان اینکه معاونت درمان بنیاد شهید تا آنجا که بتواند خدمات دارویی در اختیار جانبازان قرار می‌دهد، گفت: معاونت درمان بنیاد شهید خدمات مناسب غیردارویی مانند دستگاه اکسیژن و خدمات دارویی را با توجه به قراردادی که با بیمه دی دارند، در اختیار جانبازان قرار می‌دهند.

او خاطرنشان کرد: همچنین لازم است در کنار خدمات‌رسانی به جانبازان کشور به چالش‌های خانواده‌های آن‌ها هم رسیدگی شود، چون به طور دائم با مشکلات و بیماری‌های جانبازان سر و کار دارند.

این عضو تشکل ایثارگری جانبازان شیمیایی تاکید کرد: اولویت نخست رسیدگی به مشکلات درمانی جانبازان است و در ادامه خواستار رسیدگی به مشکلات رفاهی خانواده جانبازان نیز هستیم.

وی اضافه کرد: دکتر عباسپور، رئیس معاونت درمان بنیاد شهید در چند ماه گذشته اداره کل مصدومان شیمیایی بنیاد شهید را احیا کردند و ما با رئیس مرکز مصدومان شیمیایی بنیاد در ارتباط هستیم و مشکلات جانبازان شیمیایی را به این مرکز انتقال می‌دهیم تا مشکلات جانبازان شیمیایی برطرف شود.

در حال حاضر با هیچ مشکلی در تامین دارو و درمان جانبازان مواجه نیستیم

«سعید اوحدی»،رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در حاشیه نشست هم‌اندیشی تشکل‌های شاهد و ایثارگر «مصدومین شیمیایی کشور» در خصوص چالش‌های جانبازان کشور در حوزه تامین دارو گفت: با اطمینان به شما می‌گویم که امروز با هیچ مشکلی برای تامین داروی جانبازان عزیز کشور و درمان آن‌ها مواجه نیستیم.

وی در واکنش به مشکلات جانبازان در تامین برخی داروها تصریح کرد: با هماهنگی مجلس شورای اسلامی، دولت چهاردهم برای نخستین بار در تاریخ بنیاد شهید، در لایحه بودجه‌ای کشور بودجه ارزی را خاصِ بنیاد شهید در نظر گرفته است تا مشکلاتی که گاهی در مقاطعی در حوزه تجهیزات مصرفی پزشکی و خدمات دارویی برای جانبازان شیمیایی کشور ایجاد شده است، بطور کامل برطرف کند.

۱۷ جانبازِ زن قطع نخاع در کشور داریم

رئیس بنیاد شهید در خصوص خدمات بنیاد شهید به جانبازان زن کشور نیز گفت: در دوره قبل که در بنیاد شهید بودیم آسایشگاهی ویژه جانبازان عزیز زن در نظر گرفته شد. اکنون ۱۷ جانباز زن قطع نخاع در کشور داریم که یک جانباز زن قطع نخاع از گردن است. یک آسایشگاه در بیمارستان نیایش برای این عزیزان در نظر گرفته شده و امکانات لازم برای مشکلات و بیماری‌های آنان نیز فراهم شده است.

منبع: خبرگزاری ایلنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha