دکتر محمد دهقانی فیروزآبادی روز سه شنبه افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون مبلغ یک هزار و ۷۳۰ میلیارد ریال در راستای مطالبات همکاران پرستاری از منابع داخلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد پرداخت شده است.
وی در خصوص اقدامات انجامشده برای بهبود شرایط پرستاران و کادر درمان بیان کرد: تعرفههای پرستاری و ترمیم حقوق پرستاران فعال در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تا تیرماه امسال پرداخت شده و به محض وصول اعتبار از سازمانهای بیمهگر، تعرفه مردادماه نیز پرداخت خواهد شد و پرداخت باقیمانده ماهها نیز در دستور کار قرار دارد.
پرداخت ۴۰۰ میلیارد ریال اضافهکاری ترمیمی پرستاران
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سه ماهه نخست امسال، ۴۰۰ میلیارد ریال اضافهکاری ترمیمی، بدون تأمین اعتبارات کشوری و از محل درآمدهای اختصاصی دانشگاه میان پرستاران زیر پوشش این دانشگاه توزیع شده است.
دهقانی فیروزآبادی افزود: این دانشگاه در میان دانشگاههای علوم پزشکی کشور از نظر پرداخت اضافهکاری، پیشرو بوده و اضافهکاری پرستاران تا آذرماه ۱۴۰۳ پرداخت شده است. همچنین، به محض اصلاح سامانه کشوری، ما به التفاوت اضافه کاری بر اساس مبالغ مصوب جدید پرداخت خواهد شد.
جذب ۷۰۰ نیروی شرکتی و کاهش ساعت اضافهکاری اجباری پرستاران
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد عنوان کرد: در راستای کاهش ساعت اضافهکاری اجباری پرستاران، ۷۰۰ نیروی شرکتی از مهرماه امسال با استفاده از اعتبارات درآمدهای اختصاصی دانشگاه جذب شدهاند که این اقدام موجب کاهش میانگین ساعت اضافهکاری پرستاران از ۸۰ ساعت به ۴۰ ساعت شده است.
وی افزود: علاوه بر این حق مسکن پرستاران نیز پنج برابر افزایش یافته که این مبلغ از یک میلیون ریال به پنج میلیون و ۳۰۰ هزار ریال افزایش یافته است.
دهقاتی در خصوص اقدامات انجامشده در حوزه اورژانس پیشبیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: پرداخت یکساله ترمیم کارانه پرستاران برای سال ۱۴۰۲ پرداخت شده است و میزان آن تقریباً به میانگین بیمارستانهای دانشگاهی افزایش یافته که این امر به معنای افزایش ۲ برابری کارانه پرسنل اورژانس ۱۱۵ است.
هم اکنون حدود ۱۰ هزار پرستار در مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد مشغول فعالیت هستند.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیش از ۹ هزار دانشجو و حدود ۲۵ هزار کارمند بهداشتی و درمانی، هماکنون به عنوان قطب پزشکی شمال شرق کشور مطرح است.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۷ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه و دانشکدههای پزشکی نیشابور و تربتجام است.
نظر شما