تحولات لبنان و فلسطین

۱۹ فروردین ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۴
کد خبر: 113753

مثل آن که دیگر بدن‌مان به خوردن انواع سموم در آب، غذا و هوا عادت کرده است و گویا اصلاً برای‌مان اهمیتی ندارد که خیارهای وطنی خودمان دیرزمانی است که با پوست و گوشت‌شان سمومی را به خوردمان می‌دهند.

خیار و گوجه گلخانه ای سرطانزاست؛ نخرید!

به گزارش قدس انلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران: اگر برخی از اروپایی‌ها با خوردن خیارهای آلوده به ای‌کولای به یک باره دچار بیماری و مرگ شده‌اند، ما آرام‌آرام و به تدریج در اثر خوردن خیارهای سمی مسموم می‌شویم و می‌میریم.

مشکل اساسی ما در کشت خیار چیست؟اصلی‌ترین مشکل، سم‌هایی است که به بوته‌های خیار زده می‌شود. متأسفانه خیارهای تولیدی کشور ما به خصوص خیارهای گلخانه‌ای که معمولاً در فصول پاییز و زمستان کشت می‌شوند، به بسیاری از آفات و بیماری‌ها حساس هستند. درست است که بوته‌های خیارهای گلخانه‌ای پربارند و محصول بیشتری نسبت به بوته‌های مزرعه‌ای دارند، اما حساسیت این بوته‌ها نسبت به آفات و بیماری‌ها کم است. به همین دلیل کشاورز مجبور می‌شود برای این که محصولش در اثر آفت از بین نرود، قوی‌ترین سم‌های موجود در بازار ایران را که مصرف آن‌ها در بسیاری از کشورهای دنیا ممنوع شده است، به کار ببرد.

چرا این خطر در مورد خیارهای گلخانه‌ای بیشتر است؟

چون محیط گلخانه، بسته است، به همین دلیل وقتی سم‌پاشی با سمی قوی انجام می‌شود، سم وارد شیره گیاه و حتی گوشت میوه خواهد شد. از طرفی سم‌هایی که به بوته‌ها زده می‌شوند، دوره‌ای به نام "کارنس" دارند.

دوره کارنس مدت زمان بین مصرف سم تا زمانی است که اثر سم از گیاه خارج می‌شود. سم‌های قوی معمولاً دوره کارنس ۳ هفته‌ای یا ۲۱ روزه دارند. در حالی که زمان ظهور خیار روی بوته تا زمان برداشت آن بیشتر از ۱۰ تا ۱۲ روز طول نمی‌کشد. خیار درختی و گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای ۲۰ تا ۳۰ برابر استاندارد دارای سموم است به طوری که مصرف این محصول میزان سرطان را در کشور دو برابر می‌کند.

یعنی عملاً باقیمانده سم در میوه‌ای است که چیده و وارد بازار می‌شود و ما به راحتی آن‌ها را می‌خوریم و سم‌های باقیمانده در خیار را وارد بدنمان می‌کنیم البته فرد بلافاصله پس از خوردن خیار دچار بیماری و مسمومیت نمی‌شود بلکه این سم‌ها به تدریج در بدن جمع می‌شوند و در نهایت به حدی می‌رسند که بدن نسبت به آن‌ها واکنش نشان می‌دهد و انواع و اقسام مسمومیت‌ها و مشکلات را برای مصرف‌کننده ایجاد می‌کند.

این تجمع سم داخل بدن، خود را با چه علایمی نشان می‌دهد؟ معمولاً فرد دچار حالت تهوع، سرگیجه، افزایش ضربان قبل و اختلال در سیستم گردش خون می‌شود تا جایی که حتی در نهایت ممکن است بستری شود. البته این علایم در بسیاری از بیماری‌های دیگر نیز دیده می‌شود بنابراین تشخیص این که بیمار دچار مسمومیت با سم ناشی از خوردن محصولات کشاورزی شده یا نه مشکل است. ولی اگر فرد سالم باشد و سابقه بیماری نداشته باشد، تشخیص راحت‌تر است و می‌توان با کمک آزمایشگاه‌های سم‌شناسی به آن پی برد

سموم خیار درختی و گوجه گلخانه ای ابتلا به سرطان را دو برابر می‌کند

سموم خیارهای درختی ۲۱ روز ماندگاری دارد! و با اشاره به این که سموم خیار درختی‌های موجود در بازار حتی با شستن و پوست کندن میوه نیز از بین نمی‌رود، اظهار داشت: سمومی که در حال حاضر برای خیارهای درختی استفاده می‌شود، به مدت ۲۱ روز ماندگاری دارد.
 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • اسماعيل IR ۱۶:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
    1 0
    باتوجه به توليد خيار وگوجه هاي غيرگلخانه اي در سطح باز ووجود حيوانات موذي وغيره آلودگي آنها نيز به سموم هم اضافه مي شود زيرا دوره کارنس سموم مصرفي در انواع گلخانه اي و کشت درفضاي آزاد تفاوت چنداني ندارد و تنها يه مديريت مصرف ووجدان توليد کننده در خصوص مصرف سموم بستگي دارد
  • مليکا IR ۱۲:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۹
    0 0
    عالي بود خيلي خوب بود ممنون
  • امير IR ۲۰:۲۰ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۵
    0 0
    خوشبختانه گلخانه هاي بيولوژيک که ازسموم کم خطر با منشا گياهي استفاده ميکنندومحصول توليد شده داراي استانداردمحصول سالم ميباشدبا سرعت چشمگيري در حال افزايش است
  • شاد ۰۵:۲۷ - ۱۳۹۸/۰۳/۳۱
    0 0
    گلخانه وغیر گلخانه نداره همش انقدر سم زدن که بوی سم میدن به خاطر پول همه کار میکنن اگه سرطان بگیریم با این هزینه های بالا کیه جواب بده
  • جعفری ۰۹:۴۷ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۱
    0 0
    سلام در منطقه‌ی ما غرب اصفهان پر شده است از این گلخانه ها وسرطان دامن گیر همه‌ی مردم و کارکران آن منطقه شده هیچ کس به فکر نیست خود مردم نباید بخرند تا بساط میوه وسزیجات گلخانهای مثل خیار گوجه وبخصوص فلفل دلمه‌ای جمع شود