به گزارش خبرنگار «انتظامی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سردار اسماعیل احمدیمقدم در حاشیه بازدید از دوازدهمین نمایشگاه تجهیزات امنیتی و پلیسی ایپاس با بیان اینکه دستاورد علمی در گرو سرمایهگذاری است، گفت: در کشور ما با خیل عظیمی از دانشمندان روبرو هستیم که باید از آنها حمایت کنیم.
وی با بیان اینکه تجربه نشان داده است که در حوزههای پیچیده علمی همچون DNA، تشخیص اثرانگشت و ... هر کجا که شرکتهای خارجی همراهی نکردند، با حمایت و سرمایهگذاری شرکتهای ایرانی توانستهایم این مشکل را حل کنیم، گفت: بخش مبتکران و مخترعان نیز در این نمایشگاه ایجاد شده و امسال نیز این مبتکران حضور خوب و چشمگیری داشتهاند و امیدواریم در ادامه تحقیقات در میدان عمل حضور چشمگیری داشته باشند.
فرمانده ناجا با بیان اینکه این نمایشگاه فرصتی است تا شرکتهای داخلی بتوانند توانمندی خود را نشان دهند، گفت: این نمایشگاهها باعث میشود که قدرت رقابت در عرضه محصولات افزایش یابد و بستر خوبی برای مقایسه و رقابت فی ما بین شرکتهای داخلی و خارجی است که شرکتهای داخلی میتوانند رشد کنند.
احمدیمقدم در پاسخ به این سئوال که چند درصد از نیازهای ناجا توسط شرکتهای داخلی برطرف میشود، گفت: ناجا هیچ قرارداد خارجی ندارد و همه قراردادها با شرکتهای داخلی است.
وی با بیان اینکه در حوزه برنامههای نرمافزاری ناجا، شاهد فعالیت صد درصد شرکتهای ایرانی هستیم، گفت: در حوزه سختافزار نیز تنها برای دریافت قطعات یا یک کالای خاص با شرکتهای خارجی ارتباط داریم که این امر در دنیا متداول است، اما علیایحال محصولات ناجا توسط شرکتهای داخلی تولید میشود.
فرمانده ناجا در مورد قدرت ناجا در کشف پیشدستانه جرایم، گفت: مجرمان در ایجاد روشهای ابداعی مجرمانه، ابتکار عمل دارند و پلیس باید آنها را شناسایی کند، اما اینکه پلیس به قدرتی برسد که ابتکار طراحی نقشههای مجرمانه را از مجرمان بگیرد، به این مرحله نرسیدهایم اما سعی داریم با افزایش فناوریها و افزایش قدرت کشف، جرایم را کاهش دهیم که این مهم در کاهش جرایم خشن بروز پیدا کرده است؛ به گونهای که در ایران در حالی شاهد کاهش جرایم خشن هستیم که این جرایم در دنیا رو به افزایش است.
احمدیمقدم در مورد دستاوردهای علمی نیروی انتظامی نیز گفت: امروزه ناجا در حوزههای بیومتریک و علمی و دیجیتالی همچون انگشتنگاری و ... دستاوردهای زیادی را کسب کردهَََََََ، به گونهای که با استانداردهای دنیا فاصله کمی داریم.
به گفته فرمانده ناجا، امروزه مرکز تشخیص هویت ناجا توانمندیهای زیادی در تشخیص جرایم دارد و پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات این پلیس نیز با توجه به عمر کماش توانسته در زمره کشورهای پیشرفته دنیا قرار گیرد.
وی در پاسخ به این سئوال که شما به عملکرد مامورانتان در آستانه هفته ناجا چه نمرهای میدهید؟ گفت: ما همواره خود را در معرض قضاوت مردم قرار میدهیم و از آنها میخواهیم به ما نمره دهند. اما توجه داشته باشید که ناجا هر ساله 3000 آیتم را در استانها پیگیری میکند که توانستهایم از نمره 100، 84 را کسب کنیم.
احمدیمقدم در مورد خودکفایی ناجا در تولید اسلحه و بیسیم نیز گفت: در مورد اسلحه باید بگویم که صد در صد داخلی است.
فرمانده ناجا با بیان اینکه بیسیم دوگونه است که در بخش آنالوگ تعداد زیادی توسط صنایع دفاع ساخته شده بود، گفت: امروزه ناجا در حال ساخت بیسیمهای تترا و دیجیتال است که فناوری پیچیدهتر از موبایل را دارد که توسط نخبگان ساخته شده و در صورت افتتاح رسمی اطلاعرسانی میشود.
به گزارش ایسنا، سردار اسماعیل احمدیمقدم صبح امروز در مراسم افتتاحیه دوازدهمین نمایشگاه بینالمللی لوازم و تجهیزات پلیسی، ایمنی و امنیتی با بیان اینکه نمایشگاه امروز جلوهای از امتداد جنبه فرهنگی دفاعمقدس است، گفت: دفاعمقدس به ما عزم، خودباوری و ... آموخت.
وی با بیان اینکه رزمندگان ما در روزهای سخت با تمام تلاش خود استقلال نظام و ابطال همه حلقههای وابستگی را آموختند، گفت: رزمندگان ما اراده خود را برای حفظ، رشد و بالندگی نظام نشان دادند.
فرمانده ناجا با بیان اینکه منافع ملی در سطح دنیا بر اساس میزان قدرت هر کشوری تقسیم میشود و میزان قدرت تعیینکننده نقش کشورها در دنیا است، گفت: تمام ایرانیان صحنه سازمان ملل را تعقیب کردند و صرفنظر از تمام موضوعات پیش آمده، باید عنوان کنم که امروز ایران در تراز قدرتهای بزرگ دنیا است.
احمدیمقدم با بیان اینکه ایران در روز فتح خرمشهر جایگاه خود را تثبیت کرد، گفت: دشمنان تصور میکردند با انجام هر گونه فشار میتوانند انقلاب اسلامی را به عقب برانند، اما با گذشت حدود چهار دهه، متوجه شدند که توفیقی کسب نکرده و حالا خواهان گفتوگو با ایران هستند و میبینید که چقدر مقدمهچینی میکنند تا با ایران مذاکره کنند و تمام این حوادث نشاندهنده آن است که هیچ برگ جدید دیگری برای فشار ندارند و قدرت ایران را قبول کردهاند.
وی با بیان اینکه پایه قدرت و توانایی ایران، علمی، فنی، انسانی و اندیشهای است، گفت: هنگامی که اولین نمایشگاه ایپاس برپا شد، یادم هست که این نمایشگاه با انبوهی از شرکتهای خارجی برگزار شد و در این سو دست ما کوتاه بود و تنها حسرت میخوردیم که چرا ما این تکنولوژی را نداریم و دستمان کوتاه بود، اما به مرور زمان و آرام آرام این چرخش ایجاد شد و حالا در دوازدهمین نمایشگاه میبینیم که عمده شرکتهای این نمایشگاه ایرانی هستند.
فرمانده ناجا با بیان اینکه امروز هر شیء را که اراده کنیم، میتوانیم بسازیم گفت: هیچ خط قرمزی وجود ندارد و حالا در لبه تکنولوژی دنیا هستیم.
احمدیمقدم با بیان اینکه تجربیات ناجا نشان داده است که در مجموعه توان علمی کشور میتواند به هر گروه و دانشگاهی سفارش دهد و با هزینه کم دستگاه مورد نظر را تحویل بگیرد، گفت: تقریبا در عرصه پلیسی و امنیتی خودکفا شدهایم.
وی با اشاره به پلیس هوشمند، گفت: در ادبیات گذشته از دو واژه «تهدید نرم و سخت» استفاده میشد، در حالی که پلیس، امنیت و قدرت هوشمند اساسا ترکیبی منطقی و عقلانی قدرت نرم و سخت است.
فرمانده ناجا با بیان اینکه باید در کنار قدرت فنی، آموزشی و ... از ابزارهایی نیز استفاده کنیم، گفت: اینکه بحران امنیتی را با زور حل کنیم، امر غلطی است و برای ایجاد قدرت هوشمند، نیاز به دانش، اندیشه و هوش بسیار است.
احمدیمقدم با اعلام آمادگی ناجا برای همکاری با سایر کشورها برای ارائه خدمات و کمکهای امنیتی، فنی و تکنولوژی، گفت: ایران با آغوش باز آماده است تا با همه کشورها در حوزه پلیسی، مبادله فنی داشته باشد.
به گزارش ایسنا، قنبرپور، مدیرعامل بنیاد تعاون نیز در این مراسم با بیان اینکه این نمایشگاه در گذر زمان با کیفیت بیشتری در خدمت مردم بوده است، گفت: امسال شاهد افزایش 20 درصدی فضای نمایشگاه و افزایش پنج درصدی میزان غرفهها هستیم؛ به گونهای که 285 غرفه اعم از شرکتهای داخلی و خارجی دستاوردهای خود را در حوزه امنیتی و پلیسی به نمایش میگذارند.
وی با اشاره به حضور چشمگیر دانشگاهیان، مراکز پژوهشی و مخترعان، گفت: بحثهای امنیتی در گذر زمان متفاوت شده است و سعی داریم برای آشنایی هر چه بیشتر مردم با مسائل امنیتی و تبادل دانشها در این زمینه، این نمایشگاه را دایر کنیم.
نظر شما