تحولات منطقه

۱۶ آبان ۱۳۹۲ - ۰۸:۱۳
کد خبر: ۱۶۶۱۹۲

قدس آنلاین- مریم سادات کاظمی:‌برونشیت یکی ازبیماری های بسیار رایج سیستم تنفسی است که هر فرد در طول عمر حداقل یک بار به آن مبتلا می شود.

بهترین روش های طبیعی برای بهبود برونشیت
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش سرویس بهداشت و سلامت قدس آنلاین، این التهاب نایژه ها؛ مجراهای تنفسی که هوا را به ریه ها انتقال می دهند،‌ به دو نوع تقسیم می شود: برونشیت حاد و برونشیت مزمن. برونشیت حاد عموما 2تا3 هفته طول می کشد در حالی که برونشیت مزمن ممکن است تا بیش از 3 ماه نیز ادامه یابد. سرفه،‌ خلط و دیگر علائم بیماری با روش های طبیعی زیر بهبود می یابند.
گل شمعدانی
گل شمعدانی که بومی آفریقای جنوبی است،‌ گیاهی است که برای بیماری های دستگاهتنفسی کاربرد زیادی دارد. نتایج تحقیقات روی 217 بیمار در سال 2008 ثابت کرد که عصاره مایع گل شمعدانی در درمان برونشیت بسیار مؤثر است. این بیماران اظهار داشتند که مهم ترین علائم برونشیت حاد از جمله سرفه، افزایش آب دهان و خلط،‌گرفتگی صدا،‌ سردرد، خستگی و تب طی 7 روز پس از درمان بهبود یافت.
مقدار مصرف دارویی: هر فرد بزرگسال باید 30 قطره از عصاره استاندارد و تایید شده این گیاه را 3 بار در روز مصرف کند. این مقدار برای کودکان باید کمتر باشد. حتما هنگام مصرف برونشور آن را مطالعه کنید.
پیچک بالارونده
این گیاه از سالیان قبل در پزشکی کاربرد داشته و تاثیر آن در درمان عفونت ها و التهابات دستگاه تنفسی از جمله علائم بیماری برونشیت مزمن از سال 1988 در کشور آلمان تایید شده است. تحقیقات آزمایشگاهی از تاثیر آن دربهبود علائم برونشیت حاد و مزمن به خصوص افزایش دریافت هوای ریه ها و کاهش سرفه های زیاد حکایت دارد.
مقدار مصرف دارویی
جوشانده:‌ یک قاشق چایخوری پر برگ خشک شده را در 150 میلی گرم آب جوش ریخته و به مدت 10 دقیقه بجوشانید. این دمنوش راتا 3 بار در روز میل کنید.
کپسول پودربرگ های خشک:‌ معادل 300 میلی گرم پودرآن را در روز مصرف کنید.
عصاره:‌روزانه 3/0 میلی لیتر مصرف کنید.
آویشن
آویشن گیاهی از ریشه پامچال دارویی است که در کاهش مدت و شدت علائم بیماری برونشیت مؤثر است. در سال2007، 361بیمار تحت تحقیقات پزشکی قرار گرفتند که نتایج آن تاثیر فوق العاده عالی آویشن را در درمان برونشیت ثابت می کرد. سرفه های شدید کسانی که از عصاره این گیاه استفاده کرده بودند طی 11 روز خیلی زودتر از بقیه تسکین یافت.
مقدار مصرف دارویی
جوشانده: 1 تا 2 گرم گیاه خشک را در 150 میلی لیتر آب جوش به مدت 10 دقیقه بجوشانید. چند فنجان از آن را طی روز بنوشید.
عصاره برگ: 20 تا 40 قطره عصاره آویشن را با آب یا آبمیوه رقیق کنید و 3 بار در روز میل کنید.
شیرین بیان
شیرین بیان از قدیم به عنوان گیاهی مسکن مورد استفاده بوده است. استفاده از این ریشه خوراکی موجب تسکین درد مربوط به التهاب نایژه ها می شود. به علاوه، ‌شیرین بیان حاوی گلیسیریزین است که این ماده در مقابله با بسیاری از ویروس ها مؤثر است. عملکرد محرک آن بر سیستم ایمنی در مقاومت در برابر عفونت های مجاری تنفسی مانند برونشیت مزمن نقش دارد.
مقدار مصرف دارویی
ریشه خشک:‌ 5 تا 15 گرم ریشه شیرین بیانرا 3 بار در روز بعد از غذابه صورت پودر یا جوشانده مصرف کنید. ثابت شده است که ریشه خشک 4% گلیسیریزین دارد.
عصاره: 2 تا 4 میلی لیتر را3 بار در روز بعد از غذا میل کنید.
اکالیپتوس
مصرف اکالیپتوس به صورت خوراکی یا استعمال خارجی مورد تایید سازمان بهداشت جهانی است. خواص درمانی این گیاه به نظر محققان منحصر به فرد بوده و در برگ های آن نهفته است. روغن آن70 تا 85% این تاثیرات را دارد. مطالعات پزشکی از کاهش سرفه و اخلاط دربیماران مبتلا به برونشیت مزمن حکایت دارد.
مقدار مصرف دارویی
جوشانده:‌ 2تا 3 گرمبرگ خشک شده را در 150 میلی لیترآب جوش به مدت 10 دقیقه بجوشانید و دو فنجان در روز میل کنید.
عصاره برگ:‌ 2 تا 3 میلی لیتر را در بار در روز میل کنید.
روغن: روزانه 2 تا 6 قطره روغن اکالیپتوس را مصرف کنید. البته در این باره بهتر است ابتدا با متخصص مشورت کنید. استفاده از این روغن برای خانم های باردار و کودکان مجاز نیست.
استنشاق بخار: 4 تا 6 قطره روغن اکالیپتوس را در 150 میلی لیتر آب جوش بریزید. حوله ای روی سر بیاندازید و بخار آن را استنشاق کنید. 3 بار درروز این کار را انجام دهید.
ماساژ: 15 تا 20 قطره از این روغن را با 25 میلی لیتر روغن گیاهی مخلوط کرده و قفسه سینه را 3 بار در روز باآن ماساژ دهید.
منبع:‌www.Passportesante.fr


 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.