انتخابات

تبریز- خبرنگار قدس: رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان آذربایجان‌شرقی گفت: بزرگترین اشتباهی که در شهر بناب صورت گرفت احداث دو بیمارستان این شهرستان در مکان‌های مجزا بود.

احداث ۲ بیمارستان در مکان‌های مجزا در بناب اشتباه بود/ مراجعه شهروندان بنابی به اورژانس ۲ برابر میانگین استان است

به گزارش قدس آنلاین از تبریز، محمدحسین صومی که عصر امروز به منظور بررسی وضعیت بهداشتی و درمانی بناب به این شهرستان سفر کرده بود، در نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی این شهرستان با اشاره به مشکلات و کمبودهای اورژانس بیمارستان های بناب گفت: متوسط مراجعان به اورژانس‌ها در استان روزانه 120 نفر است که این رقم و آمار در بیمارستان‌های بناب بیش از دو برابر میانگین است.

وی سپس با اشاره به کمبود پزشک در اورژانس‌های بناب افزود: بزرگترین اشتباهی که در این شهرستان صورت گرفته احداث دو بیمارستان این شهرستان در مکان‌های مجزاست که اگر این دو بیمارستان در کنار هم احداث می‌شدند، اکیپ پزشکی در آن استقرار می‌یافت و به مراجعان ارائه خدمات مطلوب می‌کردند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌شرقی همچنین با اشاره به تکمیل بخش‌های آی سی یو و ان آی سی در بناب گفت: هم اکنون در سطح استان 115 تخت آی سی یو و ان آی سی فعال است و افزایش 75 تخت نیز جزو برنامه‌های دانشگاه علوم پزشکی استان است که تا پایان امسال به آن اضافه خواهد شد.

صومی در خصوص احداث ساختمان مجتمع آموزشی سلامت نیز تصریح کرد: احداث این ساختمان جزو تعهدات شهرستان بوده و بایستی توسط خیران شهرستان احداث شود.

نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست با اشاره به کمبود پزشک در اورژانس بیمارستان‌های بناب گفت: اهالی شهرستان در تماس های مکرر خود از نبود پزشک در اورژانس گلایه می‌کنند و این گلایه مردم به حق است.

ضیاءالله اعزازی با بیان اینکه وظیفه یکایک ماست که به مطالبات مردم پاسخگو باشیم؛ افزود: اورژانس‌های ما نباید بدون پزشک باشند.

وی تأکید کرد: اگر این مشکل را در سطح استان داریم بایستی از طریق مسؤولان وزارت بهداشت و درمان آن را برطرف کنیم.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به وجود برخی کمبودها در بخش‌های ویژه استان اظهار کرد: با تکمیل و راه‌اندازی بخش آی سی یو بیمارستان بناب قطعاً از بار مراجعان به مرکز استان کاهش خواهد یافت و در شهرستان بناب این ظرفیت و پتانسیل وجود دارد که با فعال کردن برخی بخش‌ها از مراجعان به مراکز بهداشتی و درمانی استان کاسته شود.

اعزازی سپس از اختصاص 170 میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل طرح‌های فاضلاب این شهرستان خبر داد و افزود: با تخصیص این رقم اعتبار امیدواریم پرونده اجرای طرح فاضلاب بناب بسته شود و جا دارد از وزیر نیرو و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور نهایت تشکر و قدردانی به عمل آید.

وی همچنین گفت: با اختصاص اعتبار از محل اعتبارات احیای دریاچه ارومیه قرار است اجرای طرح فاضلاب روستایی در چندین روستای شهرستان بناب نیز آغاز شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی در ادامه سخنان خود خواستار تکمیل طرح‌های دردست اجرای بهداشتی و درمانی بناب شد.

فرماندار بناب نیز در این نشست با اشاره به اینکه در سایه پیگیری‌های مصوبات این کارگروه شاهد کاهش مسائل زیست محیطی در منطقه است؛ گفت: با گازسوز شدن صددرصد نیروگاه سهند شاهد کاهش آلایندگی و همچنین مسائل زیست محیطی بوده‌ایم.

ولی ‌الله فرج‌اللهی تصریح کرد: یکی از مشکلاتی که این شهرستان سال‌ها با آن دست به گریبان بوده آبیاری قسمتی از مزارع کشاورزی شهرستان با فاضلاب بود که با تلاش و پیگیری‌های این کارگروه و با همکاری مسئولان دستگاه قضایی و عوامل نیروی انتظامی امروز حتی قطعه زمین کوچکی نیز در این شهرستان پیدا نمی‌شود که صیفی‌جات آن با فاضلاب زیرکشت برود.

وی سپس از ساماندهی مسائل بهداشتی میدان دواب بناب با تلاش‌های شهرداری و شورای اسلامی شهر خبر داد و گفت: این طرح حدود 60 درصد پیشرفت کار دارد و پیش بینی می‌شود تا پایان شهریور ماه ساماندهی میدان دواب بناب به اتمام برسد.

رئیس کارگروه سلامت و امنیت غذایی بناب همچنین به پروژه‌های عمرانی بهداشتی در حال اجرا در شهرستان بناب اشاره و خاطر نشان کرد: با تخصیص مبالغ ناچیزی تعدادی از این طرح‌ها قابل افتتاح و بهره برداری خواهند بود.

فرج اللهی با اشاره به آغاز به کار مجتمع آموزشی سلامت در بناب با جذب 19 دانشجو در یک رشته گفت: 5 هکتار زمین جهت احداث ساختمان مجتمع آموزشی سلامت بناب اختصاص یافته و امیدواریم با تخصیص به موقع اعتبارات نسبت به آغاز عملیات احداث ساختمان این مجتمع آموزشی اقدام شود.

وی با اشاره به اینکه بناب در مسیر مواصلاتی و جاده ترانزیتی قرار گرفته و علاوه بر بیماران خود این شهرستان بیماران زیاد دیگری از سایر شهرستان ها به بیمارستان و اورژانس بناب اعزام می‌شوند و بر اساس آمار اعلامی 60 درصد مراجعان به بیمارستان شهدای بناب را بیماران شهرستان‌های همجوار تشکیل می‌دهند و به همین جهت تجهیز بیمارستان‌های بناب به بخش های مختلف و همچنین پزشکان متخصص مورد نیاز را طلب می‌کند.

فرماندار بناب به کمبود پزشک متخصص در شهرستان نیز اشاره و تصریح کرد: هم اکنون بناب کمبود متخصص طب اورژانس دارد.

فرج اللهی در ادامه بر احداث و راه‌اندازی پایگاه امداد جاده‌ای در جاده مسیر بناب - ملکان تأکید کرد و گفت: با توجه به اینکه در این مسیر شاهد تصادفات جاده‌ای هستیم، لذا ایجاد پایگاه امداد جاده‌ای در این محور ضروری است.

بنا بر این گزارش، در ابتدای این جلسه ‌هوشنگ شریفی رئیس شبکه بهداشت و درمان بناب با ارائه گزارشی از وضعیت و امکانات بهداشتی و درمانی بناب تصریح کرد: هم اکنون 33 درصد زایمان‌ها در بناب بصورت سزارین انجام می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه مطالعات احداث بیمارستان 200 تختخوابی جایگزین بناب انجام شده و جهت احداث آن 105 میلیارد تومان اعتبار پیش‌بینی شده است، اظهار امیدواری کرد به زودی شاهد اجرای این طرح در بناب باشیم.

در ادامه این جلسه ‌صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌شرقی به اتفاق فرماندار و نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی از مراکز بهداشتی و درمانی و طرح‌های بهداشتی در حال احداث این شهرستان بازدید کردند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.