به گزارش قدس آنلاین از یزد ، " علی نمازی " در سومین نشست کارگروه شفاف سازی و سالم سازی اقتصادی مقاومتی استان، اظهارداشت : این پایگاه می تواند اطلاعات روز خود از جمله شرایط پرداخت تسهیلات، سپرده گذاری ، بخشنامه ها، آئین نامه ها و قوانین و مقررات این بخش را به اطلاع عموم و به خصوص بخش تولید و صنعت برساند و فعالیت بانک ها را شفاف سازی کند.
وی ارائه اطلاعات صحیح از فعالیت ها و اطلاع رسانی موضوع اقتصاد مقاومتی را به عنوان مهمترین عامل جلوگیری از فساد معرفی کرد و خواستار پیگیری و راه اندازی این پایگاه از سوی شورای هماهنگی بانک های استان شد.
رئیس کارگروه شفاف سازی و سالم سازی اقتصاد مقاومتی استان یزد، حضور فعال مدیران دستگاههای اجرایی عضو این کارگروه در نشست های آن را خواستار شد و گفت : مدیران در این زمینه فعال تر باشند و در مباحث این کارگروه مشارکت کنند.
نمازی خاطرتصریح کرد: در نشست های کارگروههای ستاد راهبری اقتصاد مقاومتی استان مباحث مختلفی از جمله برنامه ها، اهداف، شاخص ها و طرح ها و پروژه ها به بحث گذاشته می شود که لازم است مدیران نظرات و پیشنهادات خود را ارائه کنند تا این گونه مباحث کارشناسی تر تدوین و ارائه شود.
وی حضور مدیران دستگاههای نظارتی استان را در نشست کارگروههای اقتصاد مقاومتی مهم دانست و خاطرنشان ساخت: دستگاههای نظارتی دارای جایگاه ویژه در مباحث اقتصاد مقاومتی هستند و نظرات و پیشنهادات فنی آنها برای کارگروه اهمیت دارد؛ لذا درخواست داریم در طرح در این گونه مباحث حضوری فعال داشته باشند.
رئیس کارگروه شفاف سازی و سالم سازی ستاد راهبری اقتصاد مقاومتی استان یزد با بیان اینکه این کارگروه 17 عضو دارد گفت: در طرح مباحث اقتصاد مقاومتی باید ببینیم اقتصاد ما در برابر چه چیز باید مقاوم باشد؛ آن را مد نظر قرار دهیم و برنامه ریزی کنیم.
ارائه گزارش الکترونیکی ملی و استانی توسط اداره کل گمرک و ثبت احوال و گزارش ایجاد پایگاه اطلاع رسانی شبکه بانکی استان از دیگر مباحث مطرح شده در این نشست بود و اعضای کارگروه نقطه نظرات و پیشنهادات خود را در این خصوص طرح کردند.
نظر شما