به گزارش قدس آنلاین از تبریز، حافظ باباپور امروز در حاشیه بازدید از پروژههای شهرستان سراب در جمع خبرنگاران اظهار داشت: 6 طرح هادی در استان با اعتبار 2 میلیارد و 500 میلیون تومان برای افتتاح آماده شده است.
وی با بیان اینکه در اجرای ویژه بهسازی مسکن روستایی یکهزار و 949 واحد با تسهیلات پرداختی 29 میلیارد و 200 میلیون تومان اجرا شده است، گفت: البته در ماههای اخیر 395 جلد اعطای سند نیز وجود داشته است.
مدیرکل بنیاد مسکن استان افزود: مجموعه پروژههای افتتاح شده 2344 پروژه با اعتبار 31 میلیارد و 782 میلیون تومان است.
وی یادآور شد: برای 700 روستای بالای 20 خانوار عملیات اجرای طرح هادی داشته که تقریبا 37 درصد روستاها را تحت پوشش قرار دادهایم.
باباپور مجموعه سندهای روستایی و شهری را 223 هزار جلد اعلام کرد و گفت: طبق آمار به دست آمده 127 هزار واحد مسکونی روستایی بهسازی صورت گرفته است که به طور کل میتوان گفت که 52 درصد مساکن روستایی بهسازی شدهاند.
وی بیان کرد: امسال میزان وام بهسازی از 15 میلیون تومان به 18 و 20 میلیون تومان برای هر طبقات رسیده است.
مدیرکل بنیاد مسکن استان آذربایجانشرقی با اشاره به اینکه برای طرح مسکن مهر برای شهرهای زیر 25 هزار نفر متولی بنیاد مسکن بوده است، گفت: 17 هزار و 751 واحد مسکن مهر آغاز شده است که از این تعداد 14 هزار و 334 واحد اتمام یافته و بقیه تا پایان سالجاری به اتمام خواهد رسید.
وی به پروژههای انجمن خیرین نیز اشاره کرد و افزود: در حدود یک هزار و پنج واحد تا به امروز توسط این انجمن احداث و تحویل داده شده است.
باباپور خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه سهمیه استان 10 هزار تن در آسفالت است، تا به امروز 42 کیلومتر آسفالت معابر روستایی بوده و 350 هزار متر مربع آسفالتریزی صورت گرفته و این عملکرد خوب استان باعث افزایش سهمیه استان به 16 هزار تن شده است.
وی به همیاری مردمی در این مسیر تاکید کرد و گفت: با همیاری مردمی در حدود 9 میلیارد تومان معابر روستایی صورت گرفته است.
مدیرکل بنیاد مسکن استان همچنین به پروژه برجهای بهاران سراب اشاره کرد و گفت: این برجها در مدت 4 سال به صورت کاملا مهندسی ساخته شده است و اولین برجهای بلند مرتبه با تعداد 16 طبقه در سراب است.
وی اضافه کرد: این برجها 312 واحدی بوده و برای این مجموعه مجتمع تجاری، باشگاه ورزشی، محل بازی کودک و ... در نظر گرفته شده است.
باباپور در خصوص متراژ و قیمت این برجها گفت: هر مترمربع این برجها به قیمت یک میلیون و دویست هزار تومان بوده و وام 30 میلیون تومانی با 4 درصد اختصاص داده شده است و بهترین فرصت برای خرید افراد بدون مسکن است.
وی اذعان کرد: استان آذربایجانشرقی در امر بهسازی با 52 درصد پوشش پیشرو در تمام استانها بوده است که این مقدار در شاخص کشوری کمتر از 40 درصد است.
باباپور در این خصوص افزود: زلزله ورزقان، اهر و هریس باعث شد 25 هزار واحد بهسازی شود و استان نسبت به امر بهسازی و مقاومسازی اهتمام بیشتری داشته باشد.
وی با بیان اینکه سهمیه کشوری در سال 200 هزار واحد برای مقاوم سازی است، گفت: برای استان آذربایجانشرقی متوسط این مقدار 12 هزار واحد است که هر سال اعتبار تغییر میکند.
مدیرکل بنیاد مسکن استان خاطرنشان کرد: سند ملکهایی که موقوفه بوده است بدین گونه است که سند عرصه دست ما نبوده ولی میتوانیم سند اعیان را در اختیار مالک قرار دهیم.
بازدید اصحاب رسانه از پروژه های طرح هادی سراب
به مناسبت هفته روستا اصحاب رسانه از پروژههای طرح هادی روستاهای شهرستان سراب بازدید کرده و ساعتی را پای گفتوگو و مشکلات روستائیان نشستند.
در حاشیه این بازدید ابتدا به روستای ایوق در نزدیکی شهر سراب رفته و مدیر بنیاد مسکن سراب به ارائه عملکرد اجرای طرح هادی در این روستا پرداخت.
رادبه اظهار کرد: با اختصاص اعتبار 390 میلیون تومانی اجرای جوی آب، آبرو، پیادهسازی میدان یادمان، آسفالت ریزی معابر ، عقب کشی ساختمان ها با همت اهالی روستای ایوق صورت گرفته است.
وی ادامه داد: در این روستا با تعداد 350 خانوار توانستیم 100 واحد مسکونی را بهسازی کنیم.
مدیر بنیاد مسکن سراب خاطرنشان کرد: اجرای طرح هادی به همت و همکاری اهالی روستا بستگی داشته و از این روستای ایوق پیشرو در امر همکاری در اجرای طرح هستند.
وی با اشاره به اینکه روستای ایورق یک روستای موقوفه بوده است، گفت: جلسات متعددی با اداره اوقاف و امور خیریه در جهت قنددار کردن این روستا خواهیم داشت که در طی آن بتوانیم سه دانگ خانه های روستایی را سنددار کنیم.
اکبر متقی رئیس شورای روستای ایوق در این بازدید، وضعیت نابسمان روستای ایوق را چنین بیان کرد: با توجه به وضعیت بحرانی آب در استان، بیشتر چاههای آبی مزارع این روستا خشک شده است و از این رو جوانان علاقه من به مهاجرت به مناطق شهری هستند.
وی ادامه داد: بحران آب در این روستا باعث شده است دولت برنامه احداث کانال و انتقال آب را طرح کند ولی با پیگیری و نامه های فراوان به جهادکشاورزی تا به امروز هیچ اقدامی صورت نگرفته است.
متقی خاطرنشان کرد: در روستای ایوق چند کشاورز نمونه داشتهایم که حتی یکی از آنها تقدیرنامه از مقام معظم رهبری دریافت کرده ولی مسئولان امر هیچ توجهی به این مساله ندارند و کاری نکردهاند کشاورزی در روستای ایوق که شغل اصلی اهالی محسوب میشود از رونق بیافتد.
نظر شما