تحولات منطقه

قدس آنلاین- بجنورد- سمانه محمدزاده ثانی: معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی گفت: طی شش ماهه نخست سال جاری با ذبح 56 هزار و 600 رأس دام سبک و سنگین، هزار و 550 تُن گوشت قرمز در استان تولید شد که 9 درصد افزایش داشته است.

افزایش تولید و استحصال گوشت قرمز در خراسان شمالی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین از بجنورد،دکتر حمید رمضانی افزود: از دام های کشتار شده 52هزار و 900 رأس سبک و 3هزار و 671 رأس نیز سنگین بود. وی گفت: همچنین طی این مدت با ذبح 2 میلیون و800 هزار قطعه طیور 5 هزار و 600 تُن گوشت سفید تولید شد که 11 درصد بیشتر از سال گذشته است.

وی تعداد کشتارگاه های صنعتی و سنتی دام در استان را 8 کشتارگاه عنوان کرد و افزود: در این کشتارگاه ها سالانه بیش از 114 هزار رأس دام ذبح می شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.