قاسم خورشیدی در گفتوگو با فارس، با تاکید بر اینکه مواضع ما در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز درباره کارت سوخت همان مواضع قبلی است، گفت:چون قیمتهای داخلی و بینالمللی سوخت تعییر چندانی نکرده است امروز نسبت به قاچاق نگرانی جدی نداریم اما در نگاهی به آینده و چشم انداز بالا رفتن قیمتها و همچنین تفاوت قیمتهای داخلی با قیمتهای سوخت در کشورهای همسایه، درباره آینده، مفروضات نگران کنندهای درباره قاچاق ایجاد میشود.
وی تصریح کرد: ما معتقدیم حذف کارت هوشمند سوخت مطالبه و دغدغه مردم نیست و مردم دغدغههای مهمتری دارند.
سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اضافه کرد: اصولاً باید کاری انجام بدهیم که دغدغه مردم باشد اما چه کسی در جامعه معتقد است کارت سوخت مزاحمتی ایجاد میکند و میخواهد آن را حذف کند؟
وی با بیان اینکه تنها قشری که با کارت سوخت مشکل دارند جایگاه داران هستند و دلیل آن هم این است که نظارت گریز هستند، گفت: این سامانه امکانات نظارتی قابل ملاحظهای را در اختیار وزارت نفت قرار میدهد که با حذف آن امکانات نظارتی از دست این وزارتخانه خارج میشود.
خورشیدی با بیان اینکه قبلاً دلایل مبنی بر لزوم حفظ کارت سوخت را مفصلاً مطرح کردهایم، تاکید کرد: حذف کارت سوخت مطالبه مردم نیست که این میزان به آن اهتمام وجود دارد و ما باید مطالبات واقعی مردم را دنبال کنیم.
وی در ادامه گفت: من طرح جدید مجلس را برای کارت سوخت را ندیدهام اما در یکی از مواد مصوبه قبلی مجلس در این باره اشکال وجود داشت مبنی بر اینکه قیمتها را بر اساس قیمتهای سال ۹۴ فریز کرده بود و به همین خاطر ما با حذف آن بند از مصوبه موافق بودیم؛ چون به هر حال استفاده از ابزارهای قیمتی اصلیترین راهکار مقابله با قاچاق است.
سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اظهار داشت: من جزئیات طرح جدید نمایندگان برای حفظ کارت سوخت را نمیدانم اما ما در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با کلیت حفظ سامانه هوشمند سوخت موافق هستیم.
نظر شما